Düzcespor, sezonun ilk yarısında kendi evinde de 3-2 yendiği Malatya Yeşilyurtspor karşısında aldığı 3 puanla en yakın takipçisi İskenderunspor’un, 68 Aksarayspor’u 2-1 yenmesine rağmen 1 puanlık avantajı koruyarak liderliğini devam ettirdi.  Düzcespor, ikinci yarının 2. Haftasını bay geçirecek.

 DÜZCESPOR GOLÜ 45+3’DE BULDU

Düzcespor, sahaya, Ersin Aydın, Dede Çelik, Semih Üstün, Samet Eker, Mikail Koçak, Oğuzhan Erdoğan, Recep Kalkan, Nevzat Bilen, Timur Kosovalı ve Emre Bekir 11’i ile rakibi Malatya Yeşilyurtspor karşısına çıktı.

Düzcespor, saat:13:00’de başlayan maçın ilk yarısında rakibi karşısında üstün bir futbol sergiledi. Normal sürenin, ilk 45 dakikası 0-0 devam ederken maça 3 dakika ilave yapıldı. Bu ilave dakikaları içinde, iyi bir pozisyon yakalayan, defans oyuncu Dede Çelik takımını öne geçiren golü atınca Düzcespor, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

ALTIN GİBİ 3 PUAN CEPTE

Kırmızı Lacivertli takımımız ikinci yarıda da güzel bir futbol sergilese de, rakibi kendisine gol atma fırsatı vermedi. Rakip Malatya Yeşilyurtspor’un da zaman zaman kalemizde tehlike oluşturduğu maç, Düzcspor’un 1-0 galibiyeti ile son buldu. 

Kırmızı lacivertli takımımız böylece sezonun ikinci yarısının ilk maçın deplasman galibiyeti ile kapayarak, puanını 39 yaptı. Takımımız, en yakın rakibi İskenderunspor’un kendi evinde, 68 Aksarayspor’u 2-1 yenmesine rağmen aradaki 1 puan farkı koruyarak liderliğine devam etti. 

Düzcespor, sezonun ikinci yarısını ikinci haftasını bay geçirecek.  Takımımız bu yarının 3. Maçında kendi evinde Şile Yıldızspor ile karşılaşacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi