Düzce Gölyaka ilçesi Kuyudüzü köyüne yapımı planlanan Sporcu Eğitim ve Performans Merkezi’nin yapılacağı araziyi incelemek için Pazar günü Düzce’ye geleceği açıklanan Uluslararası Organizasyonlar Başkoordinatörü ve Başbakan Danışmanı Mehmet Atalay’ın Düzce ziyaretinin hafta sonu değil hafta içinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Konuyla ilgili bilgiler veren Proje Sorumlusu ve Avrupa Türk Spor Birliği Genel Başkanı Abdullah Şahin Ankara’dan kendisinin arandığını ve Atalay’ın hafta içinde Düzce’ye geleceğini ayrıca beraberinde Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve bu proje hakkında geniş bilgilere sahip Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’in de geleceğinin bildirildiğini bu gelişmenin de çok olumlu olduğunu söyledi.
Abdullah Şahin “Biz bu projeyi Türkiye’ye ilk bilgileri Sayın Mehmet Ali Şahin’e vermiş ve çalışmalara birlikte başlamıştık. Sayın Meclis Başkanımızın Düzce’ye gelecek olması bu proje açısından çok önemlidir ve Ankara’ya döndüğünde çok kısa zamanda sonuç alacağımıza inanıyorum.” dedi.