Düzcespor, D.Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. 18 Kasım Çarşamba Günü yapılacak olan maçın çalışmalarına başlayan Düzcespor, yeni antrenör Metin Aydın ile ilk idmanına çıktı.

D. Gençlerbirliği maçı öncesinde Düzcespor'da sakat ve cezalı oyuncular bulunuyor. Ahmet ve Oğuz'un hafif sakatlığı bulunurken, iki oyuncu takımdan ayrı düz koşu çalışması yaptı. Yalçın kırmızı kart cezalısı olduğu için maça çıkamazken, kadro dışı bırakılan Yavuz ve Ertan tekrar kadroya dahil edildi ve ilk antremanda yer aldı. Oyuncular idmanda durgun görünürken, her ne kadar deplasmanda puan alındıysa da mağlubiyetlerin etkisi devam ediyor.

Oyuncuların önceki antremanlara göre form grafiklerinin düşük olduğu gözlenirken, önceki antremanlarda daha hırslı görülen oyuncular, bu idmanda daha sakin çalıştı. Takımın eksikliklerinin giderilmesi istenirken, oyuncularda D.Gençlerbirliği maçına motive edilmeye çalışılıyor. İdmanda, Antrenör Metin Aydın oyuncuları tanımak adına birebir takip ederken, yapılan hatalarda da uyarılarda bulundu.