Antalya ilinde gerçekleştirilen 46 ülkeden 900 sporcunun katıldığı 4. Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası'na katılan Düzce’nin 4 milli taekwondocusu ülkemize iki bronz madalya kazandırdı. 

Şampiyona sonrası şehre dönen aynı zamanda Mert Asya Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları olan Düzceli milli taekwondocu Eda Çimen, Hatice Kolçak, Dilara Aleyna Çelik ve Melih Can Demircan, antrenörleri Hakan Şengönül ile birlikte maddi-manevi desteklerinden dolayı Düzce Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Düzce OSB Başkanı Selim Yirmibeşoğlu'na Mert Asya Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdimi yapıldı.

Ziyarette konuşan kulüp yöneticisi ve Antrenör Hakan Şengönül, başarının bir ekip işi olduğunu vurgulayarak, “Bizler destekçilerimiz ile birlikte güzel bir takım oluşturuyoruz. Hedefimiz; Düzce ilimize Avrupa ve Dünya şampiyonları kazandırmaktır. Düzce'de 5 milli Taekwondocu bulunmakta ve bu 5 sporcudan 4'ü kulübümüzde çalışmalarını sürdürmektedir. Sporcularımız Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri başarılardan dolayı milli takıma çağrılmışlardır. 3 sporcumuz Poomsae dalında, 1 sporcumuz Kyurogi dalında milli takıma çağrılmıştır. Kulübümüz 3,5 yıldır çalışmalarına tüm hızıyla devam ettirmektedir. Bünyemizde 100 ün üzerinde lisanslı sporcu faal olarak spor yapmaktadır.  6 sporcumuz Türkiyede ilk üç arasında, 11 sporcumuz Türkiyede ilk sekiz arasında yer almaktadır. Antrenmanlarımızı Yeşiltepe Ortaokulu Taekwondo Salonu ve Düzce Spor Salonu olmak üzere 2 tesiste gerçekleştiriyoruz. Bizlere tesislerini açan ve sporcularımızın bu hizmetten faydalanmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci Bey’e ve Gürol Büyükyıldırım Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Düzce ilimizde Taekwondo sporunun zirvelere çıkmasında büyük emeği olan Taekwondo İl Temsilcimiz Kemal Yolay Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.