Ziyaret sırasında tesis içinde  teknik heyet ve sporcularla sohbet eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı Ofspor karşısında alınan üç puan ile Düzce halkının moralinin yerine geldiğini vatandaşların ve gençlerin morallendiğini söylemesi üzerine teknik direktör M.Kenan Öztürk Valiliğin ve Belediyenin destekler için teşekkür ettikten sonra şöyle devam etti. "çok geniş kadromuz yok 22 kişilik kadromuz var kadroda tecrübeli ve tecrübesiz arkadaşlarımız da var biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımıza söz veriyoruz " dedi. 



Düzcespor başkanı Özgür Sağlam’da Sayın vali ve Belediye Başkanı Dursun Ay’ı haftasonu oynanacak müsabakaya davet etti.



Düzcespor Şıralık tesislerinde suni çim saha olduğu, tesislere yakın bir yerde doğal çim saha ya da ihtiyaç duyulduğu yöneticiler tarafından Vali Dağlı ile Belediye Başkan AY’a iletilmesi üzerine ilgilenecekleri sözünü de aldılar.



 Ziyaret sonrası tesis önünde basına demeç veren Düzce Valisi Dağlı “Tesisleri gördük ama asıl gençlerimizi görmek ve tebrik etmek için geldik. Başkanımla , Özgür bey ile beraber izliyoruz Ofspor galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz. Arkadaşlarımızla gurur duyduk. Düzce halkımızında canı gönülden futbolcularımızla birlikte olduğunu biliyoruz. Bunu biraz daha yakından hissetirmek istiyoruz. Düzceli vatandaşlarımız halkımız hemşerilerimiz de maçlara gelmek suretiyle biraz daha hissetirsinler. Maddi ve manevi desteklerimizle Düzcespor'umuzun yanında bulunalım. Gençlerimiz pırıl pırıl herşeyleri ile dinamik ve azimli başarıya koşuyorlar, inşallah Düzcemizin adını çok güzel bir şekilde tüm ülkeye duyurmuş olacağız. Tekrar sporcularımızı kutluyorum. Emeği geçen kıymetli belediye başkanımıza, düzcespor başkanımız Özgür beye, Ömer beye, kulüpte çalışan arkadaşlarımıza ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.



Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay “ Sayın Valimiz ile beraber tesislerimizi gezdik, sporcularımızı tebrik ettik, sporcularımız gerçekten başarı gösteriyorlar. Bu hareket Van maçının ikinci devresiyle başladı. Ofspor maçında da kendisini gösterdi. İnşallah Karşıyaka maçıyla bu hafta arkadaşlar bir daha kendilerini gösterecekler. Başkanımızı ve tüm futbolcularımızı kutluyorum. Sporcularımızın bütün maddi ve manevi konularını Sayın Valimiz ile birlikte takip ediyoruz. Tüm Düzce halkını maçlara bekliyoruz, halkımızın maddi manevi katkılarını bekliyoruz. Pazar günü Karşıyaka maçına da Sayın Valimiz ile birlikte gelmeye çalışacağız” dedikten sonra tesislerden ayrıldılar.
 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ