Müsabakaya hızlı başlayan takım Pandul İnşaat Elmacıkspor olurken ilk dakikalarda Aydınpınarspor kale önünde gol aradı. 15. dakikada Pandul İnşaat Elmacıkspor bir penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Onur topu kaleciye teslim edince takımını bir golden etti.
Bu kaçan penaltıdan sonra Aydınpınarspor oyunda dengeyi kurup rakip kelede iki pozisyon yakalamasına rağmen topu ağlarla buluşturamadı. İlk yarının son bölümlerinde Pandul İnşaat Elmacıkspor ataklarını sıklaştırdı.
İlk yarının uzatma bölümlerinde kazandığı faulü çabuk kullanınca Adem gelen topu yerden sert vuruşla ağlarla buluşturup Pandul İnşaat Elmacıkspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda bu skor ile bitti.

İkinci yarıda Pandul İnşaat Elmacıkspor oyuna tamamen ağırlığını ortaya koyduğu anlarda bir hava topunda Bayram ile Erdem ile havaya yükseldi. Maçın hakemi Nihat Hartlı Bayram’ı ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.

Bu kırmızı karta Pandul İnşaat Elmacıkspor kenar yönetimi isyan etti. 10 kişi sahada kalan Pandul İnşaat Elmacıkspor oyunu kendi alanında bekleyerek geçirmeyi kabul etti. Maçın 79.dakikasında Veysel sol kanattan kaptığı topu Salih’e bıraktı, Salih kalecinin solundan topu Aydınpınarspor filelerine bıraktı. Durum 2-0 olunca Aydınpınarspor’un iki oyuncusu aşırı sert müdahaleden kırmızı kart görüp takımını 9 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Pandul İnşaat Elmacıkspor ayağa bol pas yaparak maçın sonunu tamamladı. Maçın son düdüğü ile müsabakayı Pandul İnşaat Elmacıkspor 2-0 kazanıp puanını 35 yaptı.