Süper Amatör Ligi öncesi sahalar denetlenmeye başladı. 13 Ekim’ de yapılan tespitler sonucunda Çilimli sahası, Nurettin Zafer ve Şıralık’ taki sahalarının hazır olduğu maç oynanabileceği belirlendi. Diğer sahalarda ise eksiklikler görüldü.

Yeni Taşköprüspor’ un sahası futbol oynamaya müsait bulunurken , çimlerinin hafta da bir kez kesilmesi uygun görüldü. Soyunma odalarının sopa ve taş girmeyecek şekilde tel örgüyle kapatılması, soyunma odalarında şofbenlerin hazır hale getirilmesi, sahanın kuzey tarafındaki beton duvarın tamir edilmesi gerektiği tespit edildi. Ayrıca kulübe tüm güvenlikten sorumlu ekiplerin de getirilerek bazı tedbirlerin alınması hatırlatıldı Kaynaşlı Belediyespor’ un sahası içinde Türkiye Şampiyonası oynanabilecek düzeyde olduğu kanısına varıldı.

Ancak hakem ve sporcuların çıkış bölümünde güvenlik çemberinin olmadığı, saha içindeki oturma banklarının kaldırılması gerektiği tesbit edildi. Cumayeri Belediyespor’unda sahasının aynı Kaynaşlı Belediyespor gibi yüksek standartlara uygun olduğu görüldü. Ancak, Yedek kulübelerinin ,soyunma odalarının ve tel örgülerinin onarımının yapılması gerektiği tespit edildi. Akçakocaspor’ da ise tel örgülerin ömrünün bittiği ve yeniden yapılması, yedek kulübelerinin ,diğer görevlilerin oturduğu koltukların yapılması , saha zeminin ise futbol oynamaya hazır hale getirilmesi, kapalı tiribün çatısının gözden geçirilmesi , soyunma odalarının hazır hale getirilmesi gerektiği tesbit edildi.