10.Hafta karşılaşmasında Düzce Belediyespor Bigadiç Belediyespor'a 3-1 mağlup olurken ve 9 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. Düzce Belediyespor 5 oyuncusunun hastalığı nedeniyle serum yiyerek oynaması Düzce Belediyespor’u maçta oldukça olumsuz etkiledi. Maç boyunca halsiz görünen oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da maçı çevirmeye güçleri yetmedi. Özellikle eski oyuncumuz Vasili, sezonun en iyi maçlarından birini bize karşı oynadı. Tolga da etkili bir oyun ortaya koydu.

Maçın 1.seti 20.sayılara kadar berabere  gitse de konuk ekip 1 top fazla olan avantajını iyi kullanarak bu seti 25-22 kazandı.

2.set yine çekişme içinde geçti. Son topa kadar süren mücadele 2 kez uzadı fakat şans Bigadiç Belediyespor'dan yanaydı ve bu seti konuk ekip 28-26 kazanarak maçta 2-0 öne geçti.

3.sette Düzce Belediyespor bütün gücüyle maça asılarak bu seti takımımız 25-22 kazandı ve maçı çevirme yolunda umutlandı.

4.set inanılmaz heyecan içinde geçti. Sete 4-0’lık avantaj yakalayarak başlayan konuk ekibe Düzce Belediyespor takımı müthiş bir karşılık verdi ve 18.sayılarda konuk ekibi yakaladı. Bu andan itibaren karşılıklı sayılar vardı. İki tarafta servis kıramazken set uzatmaya gitti. Son topta yine başarılı olan konuk ekip bu seti 26-24 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Düzce Belediyespor 9 Aralık Cumartesi günü Saat 14:00’da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu’nda İstanbulspor Beylikdüzü ile karşılaşacak.