Stat: 18 Temmuz

Hakemler: Hasbi Dede, Osman Tüfekçi, Yasin Delihasan

Düzcespor: Savaş, Kenan, Erkan, Cüneyt, Abdullah, Cüneyt Kasap (Eser), Tevrat (Can), Turan (Levent), Faruk, Reşit, Celal

Pursaklarspor: Sezai, İhsan, Tolga, Mehmet, Eray, Yaşar, Yılmaz (Yasin), Cem (Sedat), İsmail, Harun, Durmuş

Goller: Dk. 36 İsmail (Pursaklarspor), Dk. 71 Celal (Düzcespor)

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligi 3.Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin ikinci haftasında grubunun güçlü takımlarından Ankara Pursaklarspor’u konuk etti. Tribünlerin tıka basa dolduğu maça protokolden de yoğun ilgi geldi. Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu Düzcespor-Pursaklarspor maçını tribünden izlediler.

Maça iki takım da temkinli başlarken ev sahibi olmanın avantajını kullanan Düzcespor sert ataklar geliştirdi. İleri uç oyuncularının son vuruşlarda yetersiz kalmaları Düzcespor taraftarının moralini bozarken, Pursaklarspor’un nadir gelişen atakların birinde 36. Dakikada İsmail topu Düzcespor ağlarına yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra etkili ataklarına devam eden Düzcespor ilk yarıda aradığını bulamadı ve maçın ilk yarısı 1-0 Pursaklar üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında çok daha iyi oynamaya başlayan Düzcespor, özellikle kanatlardan etkili ataklar geliştirdi. Kale önüne pas çıkarmakta sorun yaşayan Düzcespor’da 71. Dakikada sahneye Celal çıktı. Bu dakikada ceza sahası dışından sert ve düzgün vuran Celal Düzcespor’un beraberlik golünü kaydeden isim oldu.

Maçta bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve ikinci hafta mücadelesi 1-1 berabere sona erdi.

Maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, saha ve hava şartlarından yakındı ve hazırlık yapamamanın cezalarını çektiklerini söyledi. 71. Dakikada gelen beraberlik golünün ise günün teselli eden olayı olduğunu da sözlerine ekledi.