Düzcspor uzun bir aradan sonra evinde oynadığı karşılaşmada Çanakkale Dardanelspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı Düzce Belediyesi Başkanı Dursun Ay, Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzcespor başkanı Cihat Algün birlikte takip ederken kırmızı-lacivertli taraftarlarda tribündeki yerlerini aldı.



Düzcespor müsabakaya Kalede; Çağrı.  Savunmada; Enver,Zihni,Tayfun,Çağrı Orta sahada; Oktay,Buğra,Ahmet,Kemal,Serhat İlerde; Bedirhan Çelik 11’i ile başladı.

Düzcespor karşılaşmaya etkili başladı. İlk yarı boyunca baskılı bir oyun ortaya koyan kırmızı-lacivertliler girdikleri sayısız pozisyondan yararlanamadı. 39.dakikada sol kanattan kullanılan korner atışında savunmadan çıkan Burçak kafa ile topu ağlara yolladı ve Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi. Çanakkale Dardanelspor ise ilk yarıda tehlike yaratamadı ve ilk yarı 1-0 Düzcespor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı düşük tempoda oynandı. Düzcespor skor üstünlüğü ile oyunu rölantiye alınca Dardanelspor da oyun olarak daha iyi bir görüntü çizmeye başladı. Fakat iki takım da pozisyon bulmakta oldukça zorlandı.Karşılaşmada 90.dakikada Kaleci Çağrı büyük bir hata yaptı. Soldan yapılan orta şut karışımı vuruşu kontrol edemeyen Çağrı elindeki topu içeri aldı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle ile sona erdi.

Bu sonuçla Düzcespor son 2 haftayı da beraberlikle kapatmış oldu. Puanını 24’e yükselten Kırmızı-Lacivertliler liderin 9 puan gerisinde kaldı. Kendi evinde zayıf rakibine puan veren Düzcespor büyük yara aldı.