OLUMSUZ HAVA AMATÖR LİGLERİ DE ESİR ALDI

Hafta başından bu yana Düzce’de de etkili olan ve ulaşım dahil, bir çok günlük yaşamının aksamasına  ve okulların iki gün ara verilmesine  yol açan olumsuz hava koşulları, daha önce programlanan amatör küme maçlarının da ertelenmesine neden oldu. Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kulüplere gönderdiği bildiride, 22 Ocak Cumartesi gününden itibaren oynanmaları programlanan,  Süper Amatör Küme play off ve 1. Amatör Küme normal sezon maçlarının olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda,  ertelenen bu maçların ne zaman oynanacakları ise henüz belirlenemediği ve önümüzdeki günlerdeki hava koşullarının durumuna bağlı olduğu ifade edildi.  ASKF, ayrıca yaptığı duyuruda, 17 Ocak tarihinde başlayan amatör küme ara transfer döneminin devam ettiğini ve 4 Mart tarihinde son bulacağını bildirdi.

1. AMATÖR’DE 9 MAÇ ERTELENDİ

Bilindiği gibi normal sezon maçlarının devam ettiği birleştirilmiş 1. Amatör Küme’de, 22 Ocak Cumartesi günü, Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, belirlenen saatleri içinde, 3 maç oynanması gerekiyordu.  Yine 1. Amatör de 23 Ocak Pazar günü de çeşitli sahalarda, belirlenen saatlerde de 5 maç oynanması gerekiyordu.

SÜPER’DE 3 PLAY OFF MAÇI DA KAR ENGELİNE TAKILDI

Daha önce normal sezonu sona eren Süper Amatör Kümenin play off maçlarının da programı belli olmuştu. 6 takımın yer alacağı Süper Amatör Küme 3 play off karşılaşmasının  ilk maçlarının 23 Ocak Pazar günü oynanması kararlaştırılmıştı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ