Düzcespor bugün kalede Furkan savunmada Enver, Oğulcan, Onur ,Abdullah orta sahada Bulut, Sıddık sağ kenarda Metin sol kenarda Nevzat bu dörtlünün önünde Yusuf ileri uçta Ömer Faruk tertibi ile sahada yer aldı. Düzcespor maça hızlı başlarken top hep bizde kaldı. Rakip Muğlaspor 11 kişi ile savunma yaparken Düzcespor bu kilidi açmak için oyunu devamlı çevirerek rakibin boşluklarını aradı.

Nitekim 13.dakikada Oğulcan ortasına Ömer Faruk nefis kafa vuruşu ile Düzcespor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra morallenen Düzcespor 34.dakikada yine sol taraftan kaptığımız topta Yusuf soldan paralel ve yerden çok güzel bir pas çıkardı bu pası güzel vuruşla ile Ömer Faruk takımımızın ve kendisinin ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı.

İlk yarıda başka gol olmayınca devre 2-0 sonuçlandı. İkinci yarıya Muğlaspor savunmasını öne çıkartırken kaptığımız topları iyi kullanamadık.68.dakikada Metin ve Oğulcan oyundan alınıp Furkan Safi ve Emir Yıldırım oyuna dahil oldular. 79.dakikada Emir yanında bulunan Bulut’a pası verdi Bulut sahalarda ender görülen güzellikte vuruşu ile Düzcespor’u 3-0 öne geçirmeyi başardı.

Bu golden sonra Muğlaspor baskılı gibi gözükmesine rağmen golü bulamadı. Maçın son bölümlerinde Muğlaspor bir gol atında fark ikiye düştü. İlerleyen bölümlerde oyuna Malik ve Osman oyunda dahil oldu . Düzcespor ve Muğlaspor bu dakikadan sonra son vuruşları yapamayınca müsabakayı Düzcespor Muğlaspor’u 3-1 yenmeyi başardı.

HAFTANIN SONUÇLARI

PUAN DURUMU