Düzcespor üç hafta sonra Gölcükspor'la 1-1 berabere kaldı ve yeniden puanla tanıştı müsabakaya evsahibi ekip şu kadroyla çıktı.

Hakan, Emre, Kadir, Murat, Sezai, Müjdat, Muhammet, İbrahim, Eren, Görkem, Alpaslan

Düzcespor: Serdar, Mehmet, Seray, Kamil, Hakan, Nedim, Osman, Selim, Engin, Ergin, Ergün, tertibiyle çıktılar.

Gölcük İhsaniye Stad'ında oynanan maçta Düzcespor'un Teknik kadrosunun başında alt yapı hocası Tuğurul Duru görev yaptı. Yeni teknik direktör Metin Aydın ve yardımcısı Gökhan Baladin'inde tribünden izlediği karşılaşmada her iki teknik adamın yanı sıra futbolculardada büyük bir heycan gözlendi.

Düzcespor deplasmanda İhsaniye Stad'ında Gölcükspor ile karşılaşıyor. Tuğrul Duru yönetiminde maça çıkan Düzcespor bu maçtan mutlak galibiyet bekliyor.
Maçın ilk dakikaları takımların karşılıklı atakları ile geçtikten sonra ilk yarı dengeli bir futbol ortaya koyan Düzcespor maçın 32. dakikasında rakip takımın geliştirdiği atakta Eren'in düzgün vuruşuyla Gölcükspor 1-0 öne geçti.
İlk yarı bu sonuçla biterken, ikinci yarıya Düzcespor hızlı başladı.Ve üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol bulmaya çalıştı karşılaşmanın 58. dakikasında topla son buluşan defansın bel kemiği kamil bu sezon ilk golünü kaydetti eşiltiği sağladı.

Düzcespor ve Gölcükspor kalan dakikalarda beraberliği bozmak için ataklar geliştirirken bir yandanda defansta hata yapmamak için azami dikkat gösterince müsabaka 1-1 sona erdi ve Düzcespor önce Üsküdar Anadolu 5-1 Kırıkale 3-1 ve Maltepe 4-0 malubiyetlerinden sonra 4. maçta puan almayı başardı.
Maçı trübünden izleyen yeni teknik heyetin gözüne girmek için futbolcuların verdiği mücadele puanı getirmeye yetti. Düzcesporun yeni teknik heyeti yarından itibaren görevine başlayacak.

Düzcesporunda yer aldığı üçüncü lig üçüncü grupta haftanın toplu sonuçları şöyle.

Ankara demirspor 0-1 orhangazi
maltepe 0-0 darıca
kırıkkale 1-0 beylerbeyi
anadolu üsküdar 2-0 kaçiörengüçü

Alınan bu sonuçlardan sonra oluşan puan durumu şöyle.

1.ANADOLU ÜSKÜDAR 24 PUAN
2.ORHANGAZİSPOR 21
3.DARICA 20
4.KEÇİÖRENGÜCÜ 16
5.GÖLCÜKSPOR 15
6.BEYLERBEYİ 15
7.KIRIKKALE 14
8.MALTEPE 13
9. KARTAL BELEDİYE 13
10.DÜZCESPOR 13
11.ANKARADEMİRSPOR 11

Puanla son sırada yer alıyor. Düzcespor'un önümüzdeki hafta maçı yok.