Yeşilyurt galibiyetinin ardından Nu-Door Düzce Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Çoşkun açıklamalarda bulundu. İlk olarak takımı idari açıdan ele alan ve bilgiler veren Coşkun, öncelikle Yeşilyurt maçını galip kapatarak Play-off'a kalma yolunda yüzde 99 garantilediklerini ifade etti. Çok büyük süprriz yaşanmazsa sıralamayı 5. veye 6. bitireceklerini kaydeden Coşkun, Beko Basketbol Ligi'ne çıkma yolunda son 16 takım içine girip play-off maçlarına başlayacaklarını söyledi.

“Düzce'ye farklı bir heyecan getirceğimize inanıyoruz. Çok önemli maçlar var ve seyircimizi yine yanımızda görmek istiyoruz.” diyen Coşkun, en muhtemel rakibin Trabzonspor , Bornova Belediyespor ve Genç Telekom'dan biri olacağını ifade etti. Hedeflerinin ilk dörtte Final-four'a kalmak olduğunu belirten Coşkun, “Lig'e çok zor şartlarda başladık. Oyuncuların performansı, Amerikalının takıma uyum sağlaması bu iddialarımızı güçlendiriyor. Takım şu anda çok iyi gidiyor. Ancak maddi anlamda problemlerimiz devam ediyor. Yönetim kendi içinde bugüne kadar bu maddi problemleri çözmeye çalıştı, fakat belli bir yerde tıkandı.” diyerek, bu anlamda 4 Mart Çarşamba Günü saat 19:00'da Düzce'de Ceza Konseri olacağını söyledi. Bilet satışlarının devam ettiğini belirten Coşkun, satışların umdukları kadar olmadığından söz ederek, bu biletlerin sadece konser amaçlı değil, Kulübe yardım amaçlı satıldığını hatırlattı.

Nu-Door Düzce Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Coşkun gündemde olan bir başka konuya da değindi. Düzcespor ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ercan Coşkun, şahsı adına Düzcespor taraftarı olduğunu belirtti. Nu-Door Düzce Gençlikspor'un Düzce'nin takımı ve Düzcespor'un en büyük destekçisi olduğunu kaydeden Coşkun, Yönetim Kurulu'ndaki bütün arkadaşlarının Düzcespor'un hemen hemen tüm maçlarına gittiklerini belirtti. Basketbol taraftarı ile futbol taraftarlarının karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını da iddia eden Coşkun, bu durumun kendilerini çok üzdüğünü vurguladı. Kendilerinin Düzceli olduklarını, Düzcespor'unda kendilerinin futbol takımı olduğunu söyleyen Coşkun, Düzce'li ve Düzcespor'lu olduklarını yineledi.