Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde idari personel olarak görev yapan İbrahim Keleş’in antrenörlük yaptığı takım, Avrupa Muaythai Şampiyonası’nda bir gümüş ve bir bronz madalya kazanarak Düzce'yi ve ülkeyi başarıyla temsil etti.

Gümüş ve bronz madalya geldi
Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) tarafından Hırvatistan’ın Split kentinde düzenlenen Avrupa Muaythai Şampiyonası’na ülkemiz, 16 erkek, 6 kadın olmak üzere toplam 22 sporcu ile katıldı. 25 ülkenin katıldığı şampiyonada 30 kategorinin 15’nde; 2 altın, 7 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplam 15 madalya kazanan milli sporcular, takım halinde Avrupa üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Milli Takım Antrenörü olarak şampiyonada görev alan İbrahim Keleş ve sporcuları ise ilk defa Muaythai branşında Düzce iline bir gümüş ve bir bronz madalya kazandırarak şampiyonaya damgasını vurdu. Düzce Muaythai Spor Kulübü’nden Düzceli Milli Sporcu Rabia Çelik Büyük Bayanlar 67 kg A Divisyon kategorisinde gümüş madalya, yine Düzce Muaythai Spor Kulübü’nden 
Düzceli milli sporcumuz Mücahit Nacak ise Büyük Erkekler A Divisyon 75 kg kategorisinde bronz madalya kazanmanın haklı gururunu yaşadı.

2013 yılında kurdu, sayısız şampiyon yetiştirdi 
Yetiştirdiği şampiyon sporcularla dikkat çeken ve Milli Takım Antrenörü olan İbrahim Keleş, 2013 yılında kurduğu Düzce Muaythai Spor Kulübü'nde sayısız bölge ve Türkiye şampiyonları yetiştirdi. 2014 yılında ilk defa takım kurarak Türkiye Üniversiteler Muaythai Şampiyonası'nın üniversiteye getirilmesinde büyük emekleri olan Keleş, 2014 yılında Türkiye üçüncülüğünü üniversiteye kazandırdı.

Düzceli genç sporculara ücretsiz muaythai kursu veriyor
Öte yandan üniversitede muaythai sporunun gelişmesinde ve sporcuların Düzce Üniversitesi'ni tercih etmesinde önemli katkılar sağlayan Antrenör Keleş, halen Düzce Muaythai Spor Kulübü Başkanlığı ve Antrenörlüğü ile Gençlik Spor Fahri Antrenörlüğü ve Türkiye Muaythai Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütüyor. Düzce Üniversitesi ve Düzce'yi ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarı ile temsil eden Milli Takım Antrenörü İbrahim Keleş, haftanın üç günü şehir stadındaki antrenman salonlarında Düzceli genç sporculara ücretsiz muaythai kursu veriyor.