Türkiye Otomobil Sporları İl Temsilcisi Serkan Tut tarafından hazırlanan ve Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kulübü tarafından organize edilen Off-Road oyunları bugün yapıldı. 90 aracın hazır bulunduğu ancak 17 aracın yarıştığı Off-Road oyunlarına Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz'da katıldı.

Doğa sporları ile ilgili Düzce'de bir temel var olduğunu ifade eden Düzce Valisi Bülent Kılınç, “ Türkiye'nin her yerinden buraya gelenler çadır kurup doğa ile iç içe oldular. Bu zorlu parkurda yarış yapıyorlar. Bu etkinliklerin olması Düzce için çok sevindirici” diye konuştu.

Türkiye'nin her noktasından insanları Yörük Yaylasına getirmeye çalıştıklarını söyleyen Türkiye Otomobil Sporları İl Temsilcisi Serkan Tut ise, “ Her yıl Aladağ'da yapılan organizasyonun bundan sonra Düzce'de yapılacak. Bunun için yetkililer bütün noktaları gezip keşif yaptılar” dedi.

Bu zorlu parkurda ilk kez yarışacak olan katılımcılar ise çok heyecanlı olduklarını ve nelerle karşılaşacaklarını bilemedikleri söylediler.

Düzce Valisi Bülent Kılınç'ta ilk kez Off-Road heyecanı yaşadı. Zorlu parkuru başarıyla tamamladıktan sonra düşüncülerini dile getiren Vali Kılınç, “ Güzel ve zorlu bir parkurdu. Sanki yağlı bir ortamda gidiyormuş gibiydik. Sürücülükle ilgili yeni şeylerde öğrenmiş oldum” diyerek heyecanını dile getirdi.

Şimdiye kadar Kurugöl' de yapılan ancak bu yıl Yörük Yaylası'nda gerçekleştirilen Off-Road oyunlarını vatandaşlarda izledi. Heyacanlı dakikalar yaşanan Off-Road oyunlarında gösteriler nefes kesti.