Çilimli'ye bağlı Tepeköy'de iki gündür devam eden Offroad yarışlaır bugün erkekler kategorisinin  yapılmasıyla tamamlandı. Cumartesi günü kadınların renkli ve neyecanlı yarışlarının ardından bugün de erkekler kadegorisi adrenali yüksek yarışmaların ardından tamamlandı.

Düzce Safari Offroad ve Spor Kulübü taarfından organize edilen yarışlarda son gün erkekler kategorisi bir hayli ididalı yarışlara sahne oldu..

Zaman zaman araçlar  parkurda çamura takılıp kalsa da pistte yarış esnasında takla atsa da yarış kazasız belasız sona erdi.Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, yarışların yapıldığı Tepeköy'deki bu arazinin konumu ve durumu hakkındaki görüşlerine başvurduk. Bu alanın turizm için önemli bir merkez olma özelliğine sahip olduğunu belirten Başkan Yavuz, çok hisseli bu alanın turizme kazandırılmaıs için mücadele edeceklerini dile getirdi:

Yarışların son gününde Çilimli Kaymakam vekili Emin Şimşek, Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Çilimli İl Genel Meclis Üyeleri Öner Şen,Nazmi Tok, Ak parti İlçe Başkanı Osman İlhan,Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Kavak Muhtarlar başta olmak üzere çok sayıda vatandaş hazır bulundu.       

Haber:E.TAYHAN