Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Arş. Gör. Rümeysa Alper ile Arş Gör. Abdülkadir Abdullah, Fakültenin; eğitim-öğretim faaliyetleri, bölümleri, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikleri, kampüs imkanları ve başarıları gibi birçok konu hakkında aydınlatıcı bilgiler paylaştı. Yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde konuk öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Düzce Üniversitesi öğretim elemanları, onların kariyer planlarına ışık tutacak değerlendirmelerde bulundu.

LİSELİ ÖĞRENCİLERE AYDINLATICI BİLGİLER

Spor Bilimleri Fakültesi’nin ardından Yüzme Havuzu, Tenis Kortları, Stadyum ve Fitness Salonu gibi modern spor tesislerini ziyaret eden ve Öğrenci Merkezi’yle programlarına devam eden konuk öğrenciler, son olarak Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin’i ziyaret etti.

AÇIK KAMPÜS DİPLOMASI ALDILAR

Düzce Spor Lisesi öğrencilerini Düzce Üniversitesi’nin düzenlediği sportif ve kültürel etkinliklere davet eden Prof. Dr. İdris Şahin, onlara Açık Kampüs Diplomalarını takdim etti. Düzce Üniversitesi’nin kendilerine gösterdiği ilgiden duydukları mutluluklarını ifade eden konuk öğretmenler ve öğrenciler, Açık Kampüs Diploması ile Düzce Üniversitesi gönüllüsü oldu.

Haber: Öncü Spor Servisi