Çilimli Belediyesi'nin düzenlediği Olgunlar Turnuvası maçlarına devam edildi. C Grubunda Yığılca ile Gölyaka karşı karşıya geldi. Yığıca geriye düşmesine rağmen bulduğu gollerle maçı 7-1 kazandı. Karşılıklı ataklarla başlayan maçta golü ilk bulan taraf Gölyaka oldu. 10. dakika da oyuncusu Celalettin ile golü attı. Her iki taraf birbirlerinin ceza sahasında tehlike oluşturdu. Girilen gol pozisyonlarında Yığılca'lı oyuncular 20. dakika da Gölyaka'nın yaptığı atakta topu kaptı. Paslaşarak Gölyaka kalecisi önüne kadar gelen Yığılca'da. topa son vuran isim Cengiz oldu ve maçta skoru 1-1 yaptı. Gölyaka rakip kale önünde fazla paslaşma yapınca rakip oyuncular son vuruşa izin vermediler.

Yığılca'nın son dakikalarda iki topu direkten döndü. Karşılıklı girilen gol pozisyonlarından sonuç çıkmadı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarı hareketli başladı. Yığılca yaptığı ataklarda daha etkili oldu. İkinci yarının üçüncü maçın 33. dakikasında Yığılca atağında ceza sahasına yapılan orta da Cengiz'in vurduğu top gol oldu. Yığılca ilerleyen sürede kanatlardan yaptığı ataklarda etkili oldu. Yine kendi sağ kanadından geliştirdiği atakta 35. dakika da oyuncusu Adnan ile durumu 3-1 yaptı. Gölyaka farkı azaltmak için rakip kaleye yüklendi. Yığılca rakibinin yaptığı baskılarda özellikle kontra ataklardan golü bulmaya çalıştı. Bunda da başarılı oldu.

45. dakika da geliştirdiği kontra atakta oyuncusu Adnan ile gol attı. Yığılca attığı gol sonrasında ataklarını sıklaştırdı. 50. dakika da Yığılca oyuncusu Cengiz'in uzaktan çektiği şut gol oldu. Maçta durum 5-1 oldu. Golden iki dakika sonra 52. dakika daYığılca oyuncusu Sedat ile altıncı golü attı. Maçta üstün olan taraf Yığılca idi. Son dakikalarda rakip bir oyun sergileyen Yığılca 60. dakikada Adnan ile gol perdesini sonlandırdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Yığılca sahadan 7-1'lik skorla ayrıldı.

Yığılca: Mustafa, Naim, Ahmet, Sedat, Cengiz, Adnan, Bahattin, İsmail, Ömer, Muhittin

Gölyaka: Ali, Erdinç, Muhsin, Zeki, Mustafa, Dursun, Cihat, Ersin, Kemalettin, Celalettin

Hakem: Mustafa Öztürk