Geçtiğimiz günlerde Beyciler Mahallesi’nde ikamet eden Cemil Can ve ailesinin yaşadığı maddi zorluğu Öncü Haber gündeme getirmişti. Düzce Belediyesi yardıma muhtaç olan ailenin elinden tuttu. Maddi olanaksızlıklar nedeniyle zor durumda kalan ailenin imdadına Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetişti.

Evlerinde eşyaları eksik olan ve işsizlikten yakınan aile fertlerini ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gönül Asuk, evde ihtiyaç duyulan yatak, kanepe gibi eşyaların tamamlanmasını sağladı. Ailenin babasının da işsiz olduğunu öğrenen Asuk "yoksul ve geçim sıkıntısı içinde olan ailemizi vakit kaybetmeden ziyaret ettik. Kendilerine Başkanımız Dr. Faruk Özlü'nün selamlarını getirdim. Önce evlerinde eksik olan eşyaları tamamladık, şimdi de Başkanımızın da daha önce çok bahsettiği gibi istihdam konusunda ailemizin babasına yardımcı olacağız inşallah” dedi.

Yapılan yardımlar ile ilgili Öncü Haber’e açıklamalar yapan Cemil Can “Daha öncede söylemiştim anlatmıştım durumumu. Belediyeden gelen yardım yapan arkadaşlardan Allah razı olsun. Yardım gönderenlerden ulaşmak isteyenlere de çok teşekkür ediyorum. Benim şuan anlatılacak bir durumum yok. 2 gündür uyuyamıyorum şehit haberlerinden dolayı kendi durumu mu unuttum” dedi.