TFF yaptığı açıklamalarda yeni sezonda maçlara stadyumun kapasitesi kadar taraftarın maça girebileceğini ifade ederken Bilecik Bozüyük ilçe stadyumunda oynanacak Çilimli Belediyespor Kocaeli Kullarspor arasında çeyrek final maçına ilk önce 50 taraftarın girebileceğini söylerken daha sonra bu rakamın 140 kişi olduğunu ifade etti. Bu haber Düzce ilinde üzüntü yaşatırken bu maç için planlama yapan taraftarlar hüsrana uğradı. Bilecik Bozüyük ile stadyumunda oynanacak müsabaka saat 17:30'da başlarken Öncü Haber müsabakayı saat 17:15’den itibaren canlı olarak ekranlara getirecek.

Alay gibi bu karar kulüpler tarafından büyük tepki ile karşılanırken TFF bir işi beceremiyor dediler. Cumartesi ve Pazar günü oynanacak çeyrek maçları sonunda yarı finale kalacak takımlar netlik kazanacak yarı finale kalacak takımlar maçlarını önümüzdeki hafta oynayacak.

HAYDİ ASLANLAR SEVİNDİRİN DÜZCE İLİNİ

Düzcespor taraftarlarının da Çilimli Belediyespor’a tam destek verirken 'Haydi Aslanlar Bu Maçı Düzce İçin Kazanın' dediler. Düzcespor taraftarları Çilimli Belediyespor’un bu maçı kazanacağını inandıklarını ifade ederken yeter ki oyuncu grubu buna inansın ifadelerine yer verdi. Çilimli belediyespor’un başarılı teknik adamı Nedim Akbulut ise maça hazır olduklarını bir oyuncusunun cezalı olduğunu söylerken oyuncularına güvendiğini söyledi.