Yaz spor okulları kapsamında Öncü Eğitim Kurumları Sosyal Tesislerinde 7-14 yaş gurubu öğrenciler için 4 haftalık kurs düzenlenmişti. Kurs kapsamında eğitime katılan toplam 18 öğrenciye deneyimli 5 öğretmen eşliğinde spor dallarında futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme, kültür derslerinde ve sosyal etkinliklerde el sanatları, müzik, İngilizce, folklor ve drama dersleri verildi.

Bugünde kurslarını tamamlayan 18 öğrenciye öğretmenleri tarafından katılım belgeleri verildi. Verilen eğitimler hakkında bilgi veren spor öğretmeni Sinem Altun 4 haftalık eğitimin dolu dolu geçtiğini ve öğrencilerin bu dört hafta içinde her dalda eğitim aldıklarını ifade etti.

Yetişkinlere yönelik kurslar olduğunu belirten spor öğretmeni Fuat Babaoğlu da hem bay hem bayanlara yüzme ve tenis kategorilerinde dersler verildiğini söyledi.

Eğitimleri biten birinci gurup öğrenciler sertifikalarını almaya hak kazanırken ikinci gurup dersleri 21 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. İkinci gurup dersler için kayıtlar devam ediyor.