Düzcespor Kulübü tarafından kulübe gelir temini amacıyla planlanan çalışmalardan bir tanesi daha hayata geçiyor.
Kulüp eşya piyangosu düzenledi.
Yapılacak konuyla ilgili bilgiler veren Düzcespor Kulübü Başkan Yardımcısı Suat Öztürk yapılacak olan eşya piyangosunda biletlere ufak rakamlar ödenerek Düzcespor'a destek olunabileceğini söyledi.
Kasım ayı sonunda yapılması planlanan eşya çekilişi ile Düzcespor borçlarının bir nebze de olsa azaltılması bekleniyor. Düzcespor Başkan Yardımcısı Suat Öztürk çekilişle ilgili bilgiler vererek fiyatlarının cüzi miktarda olacağını söylediği biletlerden tüm Düzce'lilerin alarak kulübe destek olmasını istedi. Suat Öztürk, “ Türkiye 'de futbol bütçe kısırlığı ile gidiyor. Dünyaya kendini kabul ettirmiş bütün kulüpler parasal sıkıntılar yaşıyorlar bizim gibi Amatör olamasa bile Amatör seviyede ki 3. Lig takımları 2. Lig takımları hep bu sıkıntının içindeler. Durum böyle olunca da yöntem aynı. Herkes kombine biletler, eşya piyangosu, stad gelirlerini ön plana çıkartmaya çalşıyorlar dedi.
.röp suat öztürk d.spor başkan yardımcısı
Başkan Yardımcısı Suat Öztürk yaptığı açıklamada kulübün ekonomik durumu hakkındada bilgiler verdi ve “400 bin lira gibi bir açığımız oluştu” dedi.