ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN

Düzce’nin Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grup temsilcileri, Beyköy Belediyespor ile Çilimli Belediyespor 2021- 2022 Futbol Sezonun 6. Haftasında karşılaşacaklar. Liderliği 4 hafta sonra kaybeden Çilimli Belediyespor’un şampiyonluk iddiasını sürdürmesi, 5. Hafta sadece 1 puan alabilen Beyköy Belediyespor için bu maçın önemi büyük. 6. Hafta maçı 12 Aralık Pazar günü, Saat 14.00’te Beyköy Stadı’nda oynanacak olan bu maç için her iki takım hafta başından bu yana çalışmalarını devam ettiriyor.

HER İKİSİNE DE 3 PUAN LAZIM

Çilimli Belediyespor ‘un deneyimli teknik sorumlusu Nedim Akbulut,takımının şampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için  Beyköy Belediyespor’u mutlaka yenip 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.  Diğer yandan 5. Maçta sadece 1 puan alabilen Beyköy Belediyesoor’un genç teknik sorumlusu Çağlar Kul’da grubun alt sıralarından kurtulmak için mutlaka galibiyet hedefliyor.

LİDERLİK EL DEĞİŞTİREBİLİR

Bu grupta ayrıca, diğer maçlarında önemi büyük. Ligin 5.Haftasına, liderliği tekrar geri alan ve 13 puanda bulunan  Silivrispor, yine 13 puanla, gol farkı averajıyla 2. Sırada yer alan, KDZ. Ereğli Belediyespor ile karşılaşacak.   Silivri Stadında, 12 Aralık Pazar  günü, Saat:14:00’de başlayacak olan maçta galip gelen takım, avantajlı duruma geçecek. Silivrispor, galip gelirse 16 puan yaparak liderliğine devam edecek. Bu maçta, KDZ Ereğli Belediyespor, galip gelirse liderlik koltuğunu ele geçirmiş olacak. Her iki takımın berabere kalması  durumunda, Çilimli Belediyespor’un Beyköy Belediyespor’u  bol gollü bir galibiyetle yenmesi halinde ile liderlik koltuğu yeşil beyazlı takıma geçebilir.

BU MAÇIN ÖNEMİ BÜYÜK

Yine bu grupta, geçen hafta Çilimli Belediyespor’u 5-3 yenerek 8 puan yaparak iddialı duruma gelen Devrek Belediyespor, kendi ilinin takımı olan ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kilimli Belediyespor ile puan mücadelesi yapacak. 12 Aralık Pazar günü saat 14.00’te başlayacak bir diğer maç ise grubun orta sıralarında yer alan İki İstanbul takımı olan Bakırköyspor ile Beykoz 1908 takımlarının da maçı var.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ