Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun 9. Olağan Genel Kuruluna konuk olarak katılan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, kürsüye gelerek açıklamalarda bulundu.

İl Müdürü İsa Yazıcı, konuşmasında, “Başta şunu söyleyeyim önümüzdeki hafta Amatör Spor Haftamız var. İl Müdürlüğü olarak buna hazırlanıyoruz, buna çalışıyoruz. Bizde Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her branşta her dalda yanlarında oluyoruz. Desteklerimizi esirgemeden yanlarında oluyoruz. Sporun ve sporcunun her daim yanında olmamız gereken bir kurumdayız. O yüzden bunun sözünü vermemize gerek yok” dedi.

“MADALYA ALACAK SPORCULARIMIZ OLACAK”

“Başarılı ve kendinden söz ettiren, sporu her daim üst seviyede taşıyan, ilimizde yetişen sporcuları değerlendiren Türkiye’de ve dünyada hatta olimpiyatlarda inşallah madalya alan bir serüvenimiz olur.” diyen İl Müdürü İsa Yazıcı, sözlerine şöyle sürdürdü:  “Biz de bu serüvene bir katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Sözlerime son vermeden önce spor camiasından olan sizlerin de yakından tanıdığınız, Bakanlığımızın Sporla ilgili Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan’ın selamlarını iletmem gerekiyor. Tekrardan Kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ