Bu Kadar Pozisyona Girdiğimizi Hatırlamıyorum

Ebu Sıddık Çelik  “ Bu kadar pozisyona girdiğimizi hatırlamıyorum. Atamayana atarlar diyorlar ya,  pozisyon bile değil rastgele bir şut attı top gitti gol oldu. Ondan sonra direncimiz daha fazla attı. Bayağı bir pozisyona girdik sonuçlandıramadık, bir puanla yetindik ama üç puan bizim hakkımızdı. Yenseydik müthiş bir avantaj elde edecektik”.

Osmaniye Maçını Kazanıp Çıkışa Geçeğiz

“Osmaniye maçını kazanıp çıkışa geçeceğiz Allah’ın izniyle, Biz içeride kolay kolay rakibe puan vermeyiz arkamızdaki destekten dolayı. Osmaniye’yi burada rahat yeneriz”.

Buraya Gelen Rakibin Eli Ayağı Titrer

“Benim burada ikinci senem burası Düzce. Buraya gelen rakipler taraftar korkusundan eli ayağı titreyerek gelir. Buranın nasıl bir şehir, nasıl bir atmosfer olduğunu biliyorlar. Taraftar bizi her zamanki gibi desteklesinler yanımız da dursunlar.”

Kötü Bir Gol Yedik

Aybars Garhan Güzel başladık maça golü de bulduk güzel de gidiyordu fakat kötü bir gol yedik. Hiç telaş etmedik, golleri de bulabilirdik ama şans işte girmeyince girmiyor, yenemedik.

İki Maçta En İyi Puanı Alıp Devreye Öyle Girmek İstiyoruz

“önümüzde Osmaniye maçı var zorlu bir maç var. Ona hazırlanıyoruz, güzel gidiyor güzel bir havamız var. İki maç kaldı, bu iki maçta en iyi puanı alıp devreye öyle girmek istiyoruz. Bu ligde hiçbir maç kolay değil, tabi ki Osmaniye maçı da zor geçecek ama evimizde oynuyoruz tabi ki onlara bir baskı hissettireceğiz. İnşallah galip geleceğiz”.

Taraftara Teşekkür Ediyoruz

“Düzcespor’un taraftarı gerçekten çok iyi . her zaman bize destek veriyor hepsine teşekkür ediyoruz biz buradan “ dedi.
 
Ebu Sıddık Çelik Kimdir ?

14 Mart 1996 Adana doğumlu, 22 yaşındaki futbolcu Ön Libero ve Orta sahada oynayabiliyor. 2017-2018 sezonun da Kozan Belediyesinden Düzcespor’a transfer oldu. Bu sezon 14 maçta görev aldı. 10 maçta ilk on birde sahaya çıktı. 3’de sarı kart gördü.

Aybars Garhan Kimdir ?
17 Mayıs 1991 Ankara doğumlu,  27 yaşında 1.85 cm boyunda sağ ve sol açık olarak da oynaya bildiği gibi asıl mevki santrafor.  Bu sezon 24 Erzincanspor’dan Düzcespor’a transfer oldu. 2018-2019 sezonun da 14 maçta ilk on birde sahaya çıktı. 2 sarı kart görürken, 5 kez de rakip filleri havalandırdı.

SPOR SERVİSİ

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8