Düzcespor eşya piyangosu çekilişi Konsopa otelde gerçekleşti.
Noter huzurunda yapılan çekişle hediyelerin sahipleri belirlendi. Herkesin merakla beklediği büyük ikramiye 0 km otomobil "48215" nolu bilete çıktı. Çekiliş öncesinde kısa bir konuşma yapan Suat Öztürk bilet satışının beklenen sayıya ulaşmamasının nedenlerinden söz etti ve özellikle son dönemlerde yaşanan olumsuzlukların yanı sıra takımında başarısız sonuçlar almasının ilgisizlikten kaynaklandığını dile getirdi.
Düzce üçüncü noterinin huzurunda ve az sayıda da olsa taraftarlarında yakından takip ettiği çekilişle ilgili bilgiler veren istifa eden yöneticilerden Mehmet Keskin bilet satışına katkı sağlayanlara teşekkür ederek "İlçelerimiz Belediye ve Kaymakamlıklarından beklediğimiz ilgiyi göremedik. Bazı Belediye başkanları gönderdiğimiz biletlerin paketlerini dahi açmadan geri gönderdiler bumudur Düzcelilik" diye sitemde bulundu.
100 bin adet basılan biletlerden 26 bin biletin satıldığını belirten Keskin dileriz hediyeler satılan biletlere isabet eder dedi. Daha sonra ilk olarak büyük ikramiye 0 km otomobilin çekilişi yapıldı.
Düzcespor'lu futbolcuların yaptığı çekilişlerde "48215" nolu bilete otomobil çıktı.
Çekilişlerde 93823 ve 98950 nolu biletlere motorsikletler çıkarken,
LCD televizyon 29286 nolu bilete,
Bilgisayar 94113 nolu bilete
Buzdolabı 93298 nolu bilete,
Çamaşır makinası 96568 nolu bilete,
Notebook 88724 nolu bilete,
Sinema sistemi 57072 nolu bilete,
Cep telefonu 94793 nolu bilete çıktı.
Protokol tribünü kombine, normal kombine ve hafta sonu konuklamalar gibi diğer hediyelirin çekilişleride gerçekleştirildi.
Noter huzurunda yapılan çekişililerin tam listesi noter onayından sonra kamuoyuna açıklanacak.