Bir oyuncuyla yeterli gelmediği için yollarını ayırdıklarını hatırlatan  Düzcespor  genel kaptanı Serkan Verep, bundan sonraki gidecek oyuncuyla alakalı net bir kararın olmadığını ifade etti.  Verep, telefon bağlantısı ile katıldığı yayında şöyle konuştu; “Teknik ekip bu konuyla alakalı bize bir rapor vermedi. Bende bugün gönderilecek  futbolcular var diye duydum ama şu anda yönetimin konuştuğu öyle bir şey yok. Fakat 1 ya da 2 oyuncunun transferiyle alakalı haberlerimiz var. Orta sahaya şu anda bir oyuncu bakıyoruz. Fakat şöyle bir anlama gelmemesi lazım. Bir arkadaşımızı gönderip yerine bir takviye yapılacak gibi bir durum söz konusu değil. Son hazırlık maçında da bir takım eksikler içerisindeydik. Biz bunu tamamlamak istiyoruz. Oraya iyi futbolcular alarak takımı daha da kendine getirmeyi istiyoruz”

 

“Tahmin ettiğimiz şey oldu!”

Oyuncuların sinirli oluşu konusunda da konuşarak, futbolcularla hemen sonraki gün bir toplantı yaptığını belirten Verep, “Onlarda aynı şeyleri dile getirdiler. Bizde öyle tahmin ediyorduk. Aslında biz son oynadığınız hazırlık maçını ötelemek istedik. Yani 2 ya da 3 gün... Çünkü futbolcu kardeşlerimiz yorgunlardı. Bu yorgunluğu hem beyinsel anlamda hem fiziksel anlamda zarar vereceğini düşündük. Fakat misafir takım geleceği için bu maçı öteleyemedik. Oynamak zorunda kaldık. Ve tahmin ettiğimiz şeyler gerçekleşti ama bu şu anlama gelmemesi lazım. Düzcespor’ un futbolcularının tamamının yeterli miktarda karakterli insanlarla çalıştık. Ne kadar yorgun olunsa da bunun olmaması gerekiyordu. Bu konuyla alakalı futbolcu kardeşlerimizle toplantı yaptık. Futbolcularda bunun farkında, özür dilediler. İnşallah böyle bir şey tekrar yaşamayacağız” ifadelerinde bulundu.

 

“Her şey çok güzel olacak”

“Düzcespor takımı dört hazırlık müsabakasında aynı kadro ile çıktı. Diğer oyunculara fazla şans tanınmadı” sorusuna canlı yayında cevap veren  Düzcespor  genel kaptanı Serkan Verep, “Biz şimdi burada iskelet bir kadro elimizde olsaydı ve transfer takviyesi yapmış olsaydık bu söylediğiniz daha mantıklı olabilirdi. Ama biz şimdi sıfırdan bir takım kurmaya çalışıyoruz. İskender hocamın yapmaya çalıştığı iskelet kadroyu ilk 11 i oluşturmak.  İşimiz zor geçen senede sıfırdan kadro kuruldu bu senede.  En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biraz eksiklikler olabilir fakat önemli olan takıma iyi futbol oynatmak. Biz takımımızın oynadığı futboldan memnunuz. Daha iyi olması içinde çabalıyoruz.  Oğuzhan’ la yaklaşık 1 saat telefonla konuştum. Oğuzhan’ın hiçbir problemi yok. Çektirdiği en son emar da olumlu çıktı. Bizim için çok önemli bir futbolcu Oğuzhan. 3-4 güne kadar antrenmana başlayacak.  İnşallah her şey çok güzel olacak”  diye konuştu.

Haber; M. YILDIRIM