Gölyaka ilçe sahasındakimüsabakaya iki takımda hızlı başladı.İlk yarım saat karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmadı. 35.dakikada Özgür Gölyakaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Gölyakaspor’un 1-0 üstünlüğü bitti.
İkinci yarıya Düzce Belediyespor Fırtına gibi başladı. 50.dakikada Faruk Düzce Belediyespor’un  beraberlik golünü atarak skoru dengeledi. Golden sonra ataklarına devam eden Belediyespor 60.dakikada Onur’un golüyle öne geçti.
Gölyakaspor beraberlik için Düzce Belediyespor kalesine yüklenmeye başladı. 80.dakikada Gölyakasporlu Semih durumu 2-2 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi. Müsabakadan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Düzce Belediyespor Antrenörü Adnan Özel hakemi hedef aldı. Böyle bir müsabaka daha önce görmediğini söyleyen Özel, maçın Hakemi İdris Albayrak’ın kendilerini rakip ceza sahasına sokmadığını ve rakip savunma oyuncusunu ilk 10 dakikadan oyundan ihraç etmesi gerektiğini ifade etti. Özel hakemin maçın berabere bitmesi için elinden geleni yaptığını savundu.