Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan, Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, spor yazarları Ercan Saatçi, Selçuk Yula, Tayfun Bayındır ve Altan Tanrıkulu Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın davetlisi olarak Düzce’ye geldiler. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Kaynaşlı’daki Topuk Yaylasına yaptığı tesisi yerinde inleyelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener hem tesise hem de Topuk yaylasının muhteşem doğasına hayran kaldığını söyledi.

24639

150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda yer alan tesis, 8 bin 91 metrekarelik inşaat alanı, üzeri açık spor alanları ve bunlara bağlı ek tesislerle birlikte 8 bin 605 metrekareyi buluyor. Tamamı doğal ve ahşap malzemeden yapılan tesis, bodrum katı, giriş katı, 1. kat ve çatı katından oluşacak. 40'ı dubleks toplam 80 odası bulunacak tesiste otopark, 210 metrekarelik bir fitness merkezi, 330 metrekarelik bir restoran, 160 metrekarelik çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar odası ve sauna, masaj odası, solaryum odası, kuaför gibi bölümlerin yanı sıra bir de Fenerium mağazası hizmet verecek. 1300 rakımlı yaylada inşa edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri'ni gezen Özgener, bu tesis tüm kulüplere örnek olmalı diyerek, tesisin Kaynaşlı’ya yapılmasının çok yerinde bir karar olduğunu söyledi.

24640

Tesisi gezen Özgener ve davetliler daha sonra Başkan Aziz Yıldırım’ın davetlisi olarak göl kenarında mangal yaptılar ve doğa ile iç içe bir gün geçirdiler.

Haber; Ü.ÇETİN