Son 5 haftada 13 puan toplayarak liderin 7 puan gerisinde zirve takipçisi konumuna gelen Düzcespor 14.hafta maçına çıkıyor. 2 hafta üst üste deplasman maçına çıkan kırmızı-lacivertliler uzun bir aradan sonra seyircisinin önüne çıkıyor.
Üst üste gelen başarılı sonuçlarla grupta iddialı konuma gelen Düzcespor, düşme hattında ateşi yakından hisseden Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşıyor.

Düzcespor karşılaşmaya 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkıyor. Temsilcimiz ayrıca iç sahada topladığı 15 puanla bu alanda grubun ikinci sırasında. Rakip Çanakkale Dardanelspor ise geçmişini mumla arıyor. Bir zamanlar Süper Lig’de mücadele eden takım 3.ligde var olma mücadelesi veriyor. Son 6 maçında galibiyet yüzü göremeyen Dardanelspor, deplasmanda da 3 puan bu alanda grubun en zayıf takımı konumunda.

Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan maçta Gaziantep bölgesi hakemi Yakup Özhan düdük çalacak. Özhan’ın bu sezon yönettiği 5 maçta ev sahibi takımların galibiyet alamaması dikkat çekiyor.

Kırmızı-lacivertli taraftarların uzun aradan sonra iç sahaya çıkacak olan Düzcespor’u bu zorlu mücadelede yalnız bırakmaması bekleniyor. Karşılaşma ile ilgili tüm detaylar anlık olarak oncurtv.com adresinden takip edilebilecek.