Düzce Belediye başkanı Faruk Özlü’nün gayretleri sonucunda Şıralık mahallesinde bulunan spor alanına spor kompleksinin yapılacağı öğrenildi. Düzce Şıralık mahallesinde bulunan spor alanında bulunan atıl vaziyette bulunan 1 nolu ve 2 nolu futbol sahasının kalkacağı, bu alana Düzce Stadyumun yapılacağı öğrenilirken, stadyumun 10 bin kişiye hitap edeceği bilgisine ulaşıldı.

Diğer alanlara ise futbol sahaları yapılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Spor tesisinin yanı diğer spor dallarının tesislerinin yapılacağı, gidilen yolların açılacağı öğrenildi. Spor kompleksinin bitiş tarihi 2023  olarak  belirlenirken bittiğinde Düzce ili çok daha iyi spor alanlarına kavuşacağı söylenmekte. Spor otoriteleri Başkan Faruk Özlü’nün doğru yolda olduğunu söylerken kendisine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 YENİ STADYUM ÇEVRE YOLUNA

Düzce belediye başkanı Faruk Özlü hayalini kurduğu yeni stadyum Çakırlar mahallesinde bulunan yol kenarına yapılacağı buraya Düzcespor tesisleri, Stadyum, Futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahalarının olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ÇİM SAHASI BİTTİ

Düzce Belediye başkanı Faruk Özlü Düzcespor tesislerinin önünde bulunan suni çim saha sökülerek yerine çim sahasını çok ivedi bir şekilde yaptığı görülürken bu sahanın yapım ücretini yakın dostu olan Türkiye futbol federasyon başkanı Nihat Özdemir’in üslendiği gelen bilgiler arasında.