Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Düzcespor’un Şıralık’taki tesislerini ziyaret etti. Başkan Özlü’yü ziyarette Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile teknik kadro karşıladı.  Sporcu ve teknik kadroya baklava ikramında da bulunan  Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, teknik direktör Ercümend Çoşkuner ve ekibine yeni görevlerinde başarı dileyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özlü, A takımın futbolcularıyla da bir araya gelerek yeni  sezonda başarı diledi. 

TEKNİK HEYET VE YÖNETİMLE BİR ARAYA GELDİ.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ziyarette Düzcespor Futbol Okulunda eğitim alan minik ve genç yetenekler ile teknik kadroyla da bir araya gelerek, çalışmalarının başarılı geçmesi dileğinde bulundu. Başkan Özlü, Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ile yönetim kurulu ile de bir araya gelerek yeni sezon çalışmaları ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. 

BİRLİKTE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ. 

Belediye Başkanı Faruk Özlü daha sonra A takımı kadrosu, teknik sorumlular ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaretini tamamladı. 

 “HEPSİNE BAŞARI DİLİYORUM.”

Başkan Faruk Özlü, kendi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda,” Şampiyon Düzcespor’umuzun  A takımını ve alt yapı futbol okulunu  tesislerimizde ziyaret ettim.  Yakında başlayacak yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayıyız.  Başkanımız Gökhan Kapoğlu’na, yöneticilerimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza büyük özverileri için ve emekleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu. 

Haber: Harun Can Şerbetçi.