Düzcespor’a şampiyonluk yolunda maddi ve manevi destek olunması amacıyla bir bayrak asma kampanya başlatıldı. Düzcespor kulüp yönetimi tarafından başlatılan kırmızı lacivertli bayrak asma kampanyasına  destek olmak isteyenler, önce Düzcespor’un resmi banka hesabına 10 lirayı  bağış hesabına yatırmak zorunda.

 Bağış yapan şahıs ve firmaların isim ve logolarını kulüp yönetimine  göndererek bayrak kampanyasına katılabilecekleri ifade edildi.  Kampanya ’ya katılan şahıs ve firmaların  bayrakları istedikleri cadde, bulvar veya sokağa asıldığı bildirildi.

12 BAŞVURU VAR

Düzcespor’un renklerini taşıyan bayrakların asılması kampanyasının taraftarlardan gelen talep üzerine başladığı ve bu güne kadar 12 başvurunun olduğu öğrenildi.  Kampanyaya bir çok kurum ve kişinin de ilgi gösterdiği, logo ve isimlerin yer aldığı bayraklarının  yakında  asılmaya başlayacağı kaydedildi.

Bugüne kadar kampanyaya Mustafa Gönültaş, Tunay Telekom, Aslıhan Akbal Tüysüz, Öz-İŞ, Ekrem Çakır, Mobil Garanti A.Ş, Area, Ertan Taşlı, CHP, Büyük Erkur Ailesi, İYİ Parti Düzce ve Düzce Adige Kültür Derneği katılarak istedikleri lokasyona Düzcespor’un kırmızı lacivert bayrağını astırarak, şampiyonluk yolunda destek oldukları bildirildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ