2. Lig’e çıkma hesaplarıyla 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Düzcespor, 25. hafta maçında, ilk yarıda Düzce’de 3-0 yendiği ve 32 puanla 6. sırada yer alan Kuşadasıspor ile deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını hafta başından bu yana Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde sürdü. 2. yarıda oynadığı iki deplasman maçından 2 galibiyet çıkaran Düzcespor, Kuşadasıspor’u da evinde yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. Kırmızı lacivertli takımda sakat ve kart cezalı futbolcu bulunmuyor. 

Pazar 13’te kalpler kırmızı lacivert atacak

Kırmızı lacivertli takımda Kuşadasıspor maçı öncesi sezonu kapatan Erdi Kasapoğlu dışında sakat futbolcusu bulunmuyor. Cezalı futbolcusu da olmayan Düzcespor, Kuşadasıspor maçı için 12 Şubat Cumartesi günü uçakla İzmir’e gidecek. Takımımız daha sonra Kuşadası’na geçerek burada kampa girecek. Kuşadasıspor- Düzcespor maçı 13 Şubat Pazar günü, Kuşadası Stadı’nda, saat 13.00’te başlayacak. Bu maçı, Kocaeli bölgesinden Ömer Kocabey yönetecek.

Kuşadasıspor tribünleri ücretsiz yaptı

Sezon başından bu yana şampiyonluğu hedefleyen ve bu güne kadar oynadığı iç 11 iç saha maçında 6 galibiyeti ve 4 beraberlik bir de mağlubiyet alan Kuşadasıspor’da,  Düzcespor maçı öncesi teknik direktör değişikliği gerçekleşti. Bu takımda teknik direktör Erman Kılıç’in yerine deneyimli bir teknik adam olan Bülent Ataman getirildi.  Kuşadasıspor, yönetimi yine Düzcespor maçı öncesi, aldığı kararla taraftarlara tribünlere ücretsiz açacağını bildirdi.

İki güçlü takım karşılaşacak

Düzcespor’un grubunda şampiyonluk adaylarından lider İskenderunspor 25. hafta da yine şampiyonluk iddiasıyla 3. sırada yer alan Iğdırspor ile deplasmanda karşılaşacak. Düzcespor galibiyeti durumunda, İskenderun ve Iğdır maçı berabere ya da Iğdır ekibinin üstünlüğüyle biterse yeniden liderlik koltuğuna oturacak. Haftanın bay geçen takımı ise Darıca Gençlerbirliği olacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ