SporToto 3. Lig 2. Grup'ta geride kalan 19 Haftada 7 galibiyet ve 5 beraberlik alan Düzcespor, 7 mücadeledense puan alamadan ayrıldı. Bu neticede 26 puan toplayarak ligde 11. sırada yer alan Düzcespor, 20 hafta mücadelesi için Artvin'de sahaya çıkacak.

19 Hafta'da 17 Puan toplayarak, ligde 16. sırada yer alan Artvin temsilcisi Pazarspor ile gerçekleştirilecek karşılaşmada Raşit Yorgancılar düdük çalacakken, yardımcı hakemler ise Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Kerem İlitangi olacak. İlk düdüğü saat 13.00'da çalınacak olan mücadeleye Düzcespor, "Gökhan Siverek, Mehmet Ersavaş, Muhammed Can, Mehmet Kuruoğlu, Erkan Çam, Mert Kürkçü, Kadir Yazıcı, İsmail Köse, Tunahan Birinci, Talha Aydemir, Aybars Garhan" 11'i ile çıkacak.

Yedek kulübesinde ise "Doğukan Aydaş Yusuf Kaplan, Ebu Sıddık Çelik, Sabutay Alper Bayülken, Enver Ayyıldız, Kemal İşlemek, Muhammed Yıldırım" hazır bekleyecekler.



Ev Sahibi Pazarspor ise sahada şu ilk 11 ile yer alacak, "Ceyhun Demircan, Mehmet Ali Kıran, Gökalp Seçal, Aykut Civelek, Kadir Yılmaz Çelik, Soner Ergençay, Muhammet Emin Balcılar, Mert Özmen, Oktay Gümüş, Mesut Birben, Ozan Karabacak"

Yedek Kulübesinde ise "Duhan Çağlar Akdağ, Çağatay Polatdemir, Samet Göker, Sinan Yazıcı, Can Vural, Mehmet Aytemiz, Kazım Kopuz" yer alacak.



  1' İlk düdük geldi ve mücadele başladı

14' Pazarspor'da 12 numaralı Mehmet Ali Kıran sarı kart gördü.

45' İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar odasına 0-0'lık skorla gitti.

46' Pazarspor'da 12 numaralı formasıyla Mehmet Ali Kıran oyundan alındı ve yerine 77 numaralı futbolcu Sinan Yazıcı mücadeleye dahil oldu.

47' Düzcespor'da 10 numaralı futbolcu İsmail Köse ağları buldu. Temsilcimiz bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

51' Düzcespor'da Mehmet Ersavaş sarı kart gördü.

58' Düzcespor'da 7 numaralı Talha Aydemir oyundan alındı ve yerine 81 numaralı Enver Ayyıldız oyuna dahil oldu.

61' Pazarspor'da 19 sırt numaralı Muhammed Emin Balcılar oyundan çıkarak yerini 79 numaralı formasıyla Kazım Kopuz'a bıraktı.

69' Düzcespor'da 29 Numaralı Tunahan Birinci oyundan çıktı. 35 Numaralı Sabutay Alper Bayülken mücadelenin kalanında görev yapacak.

77' Pazarspor'da 7 Numaralı Kadir Yılmaz Çelik oyundan çıktı ve yerine 17 numaralı Mehmet Aytemiz oyuna girdi.

81' Düzcespor'da 17 numaralı futbolcu Aybars Garhan oyundan alındı ve yerine 21 numaralı Kemal İşlemek mücadeleye dahil oldu.

90+5' Düzcespor'da 33 numaralı futbolcu Mert Kürkçü topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın son saniyelerinde farkı 2'ye çıkarttı.

90+5 Hakem Raşit Yorgancılar son düdüğünü çaldı ve takımımız mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.