Düzcespor - Kırıkkale Anadolu karşısına kalede Orhan, savunmada Enver, Oğulcan, Osman Boz, Furkan Saki, orta sahada Bulut, Sıddık, Yusuf sağ kenarda Barış sol kenarda Nevzat ileri uçta ise Malik ilk 11’i ile çıktı.

Müsabakanın ilk dakikalarında her iki takım içinde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken daha sonra Düzcespor oyunda etkili ataklar geliştirmeye başladı. 10. dakikada sol taraftan Nevzat’ın ortasına Malik vuramadı. 14. dakikada temsilcimiz Düzcespor kullandığımız serbest vuruştan yararlanamayınca ilk yarının ilk bölümü 0-0’lık skorla sonuçlandı. 18. dakikada sağ taraftan gelen ortayı düzelten Nevzat Bilen, çok güzel bir gole imza atarak Düzcespor’u Kırıkkale Anadolu karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra Düzcespor, sahada ne yaptığını bilen ve topu çok gezdiren takım konumunda sahaya hakim oldu. 41. Dakikada takımımız Kırıkkale Anadolu takımının kullandığı serbest vuruşu savunmamızın yerinde müdahalesi ile topu uzaklaştırmayı bildi. İlk yarıda başka gol olmayınca devreyi Düzcespor Kırıkkale Anadolu karşısında 1-0 önde kapatmayı başardı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda Kırıkkale Anadolu mağlubiyetin verdiği sonuç ile savunmasını öne çıkarınca kaptığı toplarda Düzcespor’a karşı ikinci golü aramaya başladı. 65. ve 70. dakikalarda rakip kalede ikinci golü kaçırdık. Bu kadar gol kaçırdıktan sonra maçın 80. dakikasında Kırıkkale Anadolu Furkan Çift ile beraberliği yakalayıp durumu 1-1 yaptı. 90. dakika içinde her iki takımda karşılıklı goller atınca müsabaka iki devre halinde uzatmaya gitti.

UZATMA DAKİKALARI

90. dakika 1-1 biten karşılaşmanın uzatma bölümlerinde iki takımda gol için açık futbolu tercih ederek birçok denemelere rağmen ilk uzatma bölümleri 1-1 sonuçlandı. İkinci uzatma bölümlerinde ise Düzcespor rakibe oranla daha çok topla oynamasına rağmen bir türlü turu getirecek golü bulamadı. 115. dakikada kullandığımız serbest vuruşta kaleye doğru süzülen topu son anda rakip savunma oyuncusu topu uzaklaştırdı. 120. dakika içinde her iki takımda galibiyet golünü bulamayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında daha fazla gol atan takım Düzcespor olunca tur vizesini almış oldu. Düzcespor 5 penaltıyı gole çevirince Kırıkkale Anadolu 4 penaltıyı gole çevirdi. 6-5’lik skorla seri penaltı atışlarında kazanarak takımımız bir üst tura çıkmayı başardı.