Düzce U-16 Liginde 8 Ocak Cumartesi günü 3 maç oynanacak.  Bu maçlardan sonra A grubu ve B Grubu takımları, play off maçları oynayacak ve bir takım bu maçlardan sonra şampiyonluğunu ilan edecek.

U-16 Ligi’nde cumartesi günü,  A grubunda,  Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 13.00’te AydınpınarsporU-16 ile Düzce Altaylılar U-16 takımları karşılaşacak. Aynı gün ve aynı yerdeki bir diğer maçtaysa saat 15.00’te, B grubu takımlarından Gümüşova Gençlikspor ile Düzce Gençler Birliği karşılaşacak.  B grubunda bir diğer bir maç ise Şıralık Futbol Sahası’nda, saat 15.00’te Çilimli Belediyespor U-16 takımıyla, Düzce Kartalları U-16 takımları arasında oynanacak.

Bu maçlardan sonra belirlenen takımlar arasında play off maçları oynanacak. Bu maçlar, 12 Ocak Çarşamba, 13 Ocak Perşembe, 14 Ocak Cuma günü oynanacak. Tüm maçların başlama saati ise 18.30 olarak belirlendi.

U-18 LİGİNDE DE PLAY OFF MAÇLARI OYNANACAK

Düzce U-18 Ligi’nde de play off maçları 10  Ocak’ta başlayacak.  Tek grupta oynanan U-18 Ligi’nde bazı takımlar ligden çekilmişti.  Bu nedenle play off maçları 4 takım arasında oynanacak.  İlk maç 10 Ocak Pazartesi günü Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 18.30’da başlayacak. İkinci maç ise 11 Ocak’ta yine aynı saha ve saatte oynanacak. Bu maçların ardından finalistler belli olacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ