3 GRUPTA PUANLAR PAYLAŞMA MÜCADELESİ VAR

Düzce 1. Amatör Küme’nin 3 ayrı grubunda, 2022 yılının ilk iki günü takımlar arasındaki puan mücadelesi devam edecek. Pay off ve play out’un oynanacağı, Birleştirilmiş 1. Amatör Küme’de, 1 Ocak Cumartesi gün 3 maç var. Toplam 10 maçın oynanacağı 1. Amatör Küme’de, 2 Ocak Pazar günü de 7 karşılaşma oynanacak. Her hafta takımlar arasında çekişmeli puan mücadelesi içinde geçen kümenin her üç grubundaki maçlara da taraftardan yoğun ilgi görüyor.  Çeşitli sahalarda oynanan maçlarda, tribünlerde yerlerini alan taraftarlar, takımlarına desteklerini sürdürüyor.

SANCAKSPOR İYİ GİDİYOR

1. Amatör Küme’nin A grubunda, Sancakspor 6 maç sonunda 13 puan toplayarak liderliğe yerleşti. B grubunda ise Pırpırspor, 5 haftada topladığı 11 puan ve averajla lider durumda. Bu takımın en yakın takipçisi ise yine 11 puanla 2. sırada yer alan Yazıpınspor. Düzce Çiftlik Gençlikspor da bu iki takıma olan takibini bırakmıyor. Çiftlik Gençlikspor da 10 puanla 3. sırada yer alıyor.  1 Amatör Küme’nin C grubuna ise 5 maçın ardından 11 puan toplayan Pandul İnşaat Elmacıkspor lider, aynı puan ve gol averajı farkıyla, Bahçeköyspor ikinci sırada, 10 puanlı modern Eğitimcilerspor 3. sırada yer alıyor.

PAZAR MESAİSİNDE DE ZOR MAÇLAR VAR

1 Ocak Cumartesi günü, A grubunda Başakşehirspor ile  Düzce Uuçınarspor, Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 17.00’de karşılaşacaklar.  A grubunda yer alan Kıyıköyspor ile Hacıyakupsor, Gümüşova  Stadında, saat 14.30’da karşılaşacaklar. A grubunda Özsüt Avlayanspor ile Düzce Uluçınarsspor ile Dedelerspor, Cumayeri Stadında, saat 14.30’da maç yapacaklar.

1. Amatör Kümede 2 Ocak Pazar günü 7 maç var.  Bu maçlarda, Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, Saat 16.30’da,   B grubu takımlarından  Düzce Gençlerbirliği- Yazıpınarspor puan mücadelesi var.  2 Ocak Pazar günü, Beyköy Stadı’nda, C grubunda yer alan Kutluspor- Ağaköyspor arasında oynanacak maçta, her iki tarafta 3 puan alma mücadelesi yapacak. Yine 1. Amatör Kümenin B Grubu takımlarından, Bahçeköy Futbol Sahası’nda, 2 Ocak Pazar günü saat 14.30’da karşılaşacaklar.   

2 Ocak Pazar günü ise B grubunun lideri Pırpırspor ile şiddetle puana ihtiyacı olan, Gümüşova Belediyespor’un  Çilimli Stadında, saat: 13:00’de maçları var. 2 Ocak Pazar günü ise B grubu takımlarından, Dadalıspor ile bu grupta iyi bir yer yapan Çiftlik Gençlikspor, Akçakoca Stadında,saat: 14:00’de maç yapacaklar. Bir diğer maç ise, B grubunda, Gölyaka Stadında, saat:12:00’de Kuyudüzüspor ile İçmelerspor kozlarını paylaşacaklar.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ