PUANLAR ALTIN GİBİ KIYMETLİ

Düzce 1 Amatör Küme’de, 2022 yılının ilk maçları hafta sonu çeşitli sahalarda puan mücadelesi içinde geçti. Birleştirilmiş 1. Amatör Küme’de, üç ayrı grupta 24 takım karşılaşarak puanları hanesini yazdırmak için çaba sarf etti.  42 golün atıldığı 12 maçta, play off grubunda yer almak isteyen takımlarla play out grubunda yer almak istemeyen takımların puan mücadelesinde heyecan ve çekişme vardı.

A GRUBU’NDA DEDELERSPOR 6 GOLLE DİKKAT ÇEKTİ

Sancakspor’un bay kaldığı A grubunda,  hafta sonu maçlarında en farklı galibiyeti, Avlayanspor’u 6-0 yenen Dedelerspor elde etti ve 13 puan ve averajla liderliğe oturdu.  Bu grupta, Düzce Başakşehir ile Düzce Uluçınarlarspor 2-2 berabere kalarak 1’er puan aldı. Bu grubun diğer bir maçında,  Kıyıköyspor, Hacıyakupspor’u 3-0 yenerek,  play off iddiasını devam ettirdi.   Bu grubun diğer bir iddialı takımı,  Taraşspor rakibi Karaçalıspor’u 3-0 yenerek 3. sıradaki yerini korudu.

PIRPIRSPOR’DA İŞLER YOLUNDA

B grubunda ise Pırpırspor, Gümüşova Belediyespor’u 3-1 yenerek 14 puanla liderliğe devam etti. Bu grubun diğer bir iddialı takımı Çiftlik Gençlikspor, Akçakoca deplasmanında rakibi Dadalıspor’u 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.

Çiftlik Gençlikspor 13 puanla 2. sıraya yerleşti. Puan cetvelinin altı sıralarında yer alan, Kuyudüzüspor ile İçmelerspor’u maçından 4 gol çıktı. İçmelerspor, Kuyudüzüspor’u 4-0 yenerek ilk 3 puanla tanıştı.  Bu grupta play off iddiasında bulunan bir diğer takım olan Düzce Gençlerbirliği, Yazıpınarspor’u 3-1 yenerek puanını 10 yaptı.

C GRUBUNDA ELMACIKSPOR 2 PUANLA LİDER

C grubunda ise, 2022 yılının ilk maçlarında, Elmacıkspor, rakibi Beyköy Gençler Gücüspor’u 4-0 yenerek, 14 puanla liderliğine devam etti.   Bu grubun diğer bir iddialı takımı Ağaköyspor Kutluspor’u 4-1 yenerek 12 puanla 2. sıraya yerleşti.  Bu grupta play off için mücadele eden bir diğer takım olan, Koçyazıspor, rakibi, Saçmalıpınarspor’u 3-0’lık net skorla yenerek yeni haftaya, 11 puanla girdi.  Bu grupta oynanan diğer bir maçta Modern Eğitimciler ile Bahçeköyspor, 1-1 berabere kaldı. 11 puanda kalan Modern Eğitimciler takımı,  3. sıradaki yer aldı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ