Düzce Süper Amatör Küme’de 2021-2022 sezonu heyecanının sonuna yaklaşılırken B grubunda, play off ve play out oynayacak takımlarda netleşmeye başladı. Bitime bir hafta kala grupta Düzce81 Yıldızspor’dan sonra Aydnpınarspor ile Kaynaşlı Belediyespor da, play off grubunda oynamayı garantileyen takım oldu.

AYDINPINAR 1 PUAN, KAYNAŞLI 3 PUAN ALDI

B grubunda 5 Ocak Çarşamba akşamı iki maç oynandı. Bu maçların ilkinde Aydınpınarpor ile Eminaçmaspor karşılaştı. Aydınpınarspor’un ilk yarının sonlarında penaltı kaçırdığı maç, başladığı gibi 0-0 bitti. Gruptaki bir diğer maçta Kaynaşlı Belediyespor ile Kabalakspor karşı karşıya geldi. Bu maçı, Kaynaşlı Belediyespor zorlansa da 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

EMİAÇMA VE KABALAK PLAY OUT OYNAYACAK

Bu grupta, sezonun bitmesine son bir hafta kala, Düzce81Yıldızspor 26 puana sahip. Aydınpınpınarspor ise 23 puan ve averajla 2. sırada yer aldı. 3. sırayı yine 23 puanla averaj farkıyla Kaynaşlı Belediyespor aldı. Böylece, bu grupta, play off oynayacak ilk üç takım belli oldu. Bu grupta, Eminaçmaspor ve Kabalakspor play out oynayarak Süper Amatör Küme’de kalma mücadelesi verecek.

A GRUBUNDA HAFTA SONU MESAİSİ

Öte yandan Süper Amatör Küme’nin A grubundaki maçlar da cumartesi ve pazar günü oynanacak. Bu grupta da Cumayeri Belediyespor plaf off oynamaya hak kazanırken play off ve play out opynayacak takımlar da bu maçlarına ardından netlik kazanacak.  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ