Düzcespor’un mücadele ettiği TFF 3. Lig 4. Grup’ta 2020-2021 sezonu bugün oynanan maçlarla sona erdi. 57 puanı bulunan Adıyamanspor grup şampiyonu olurken onu 56 puanla sezonu ikinci tamamladı.

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Düzcespor bitime bir hafta kala yiten şampiyonluk ihtimalinin ardından bugün Kırıkkale Büyük Anadolu’yu sahasında ağırladı. Bu maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Temsilcimiz büyük umutlarla başladığı sezonu 3. sırada tamamlarken 2. Lig hedefiyle yoluna play-off turunda devam edecek.

Play-off heyecanı öncesinde eşleşmeler de bu maçların ardından belli oldu. Buna göre Düzcespor, çeyrek final ilk maçında Aksaray Belediyespor’a konuk olacak. Bursa Yıldırım ise Kelkitspor ile karşılaşacak.

Çeyrek final 2. karşılaşmaları ise 10 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Düzcespor turu geçmesi halinde 15 Mayıs Cumartesi günü yarı final 1. maçlarında ter dökecek. Yarı final 2. karşılaşmaları ise 19 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Düzcespor, yarı final müsabakalarını da geçmesi durumunda 23 veya 24 Mayıs’ta 2. Lig’e çıkacak olan takımın belli olacağı final müsabakasına çıkacak.