Düzce Süper Amatör Kümenin play off ve play out gruplarında hafta sonu 4. Hafta  sonu 6 maç oynandı. Play off grubunda bir takımın şampiyon olacağı 6 takım arasındaki maçlarda toplam 12 gol vardı. Play out grubunda ise bir maç golsüz geçti. Diğer iki maçta toplam 5 gol atıldı.

PLAY OFF’UN LİDERİ DÜZCE81 YILDIZSPOR

Düzce Süper Amatör Kümede şampiyon adayı Düzce81 Yıldızspor, Aydımpınarspor ile oynadığı maçta rakibini 4-3 yenerek 4’de 4 yaparak liderliğini devam ettirdi.  Bu grubun diğer bir adayı Cumayeri Belediyespor deplasmanda Kaynaşlı Belediyespor’u 1-0 yenerek 3. galibiyetini aldı.  Diğer bir maçta ise Kirazlıspor’u 3-1 yenen Gölyakaspor ise 2. galibiyetini aldı. Bu grupta 4 maçta 1 puan alabilen Kirazlıspor ise 6. sırada yer alıyor.

PLAY OUT’UN LİDERİ KABALAKSPOR

Play Out grubunda ise Kabalakspor oynadığı maçta rakibi, Gümüşova Gençlikspor’u 3-1 yenerek galibiyetini 4 yaptı ve 12 puanla 1. Sıradaki yerini korudu.  Gümüşova Gençlik ise 6 puanla 3. sırada yer aldı. Yığılcaspor ise Beçispor’u 1-0 yenerek puanını 6 yaptı ve 4. sırada kendine yer buldu.  Düşmemeye oynayan iki takımın maçında Eminaçmaspor ile Hamidiyespor 0-0 berabere kaldı ve 1’er puanla haftayı kapattı. Bu grupta Hamidiyespor 1 puanla 5. sırada, Eminaçmaspor ise eksi averajla 6. sırada yer alıyor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ