İkinci Amatör lig play-off maçlarında 3. hafta geride kaldı. Karşılaşmalarda Karaçalıspor liderliğini sürdürürken Çamlıspor ile yaptığı maçı 2-1 kazandı. İstediği oyunu oynayamayan Karaçalıspor ilk yarıyı önde kapatmayı başardı. İkinci yarıda iki farklı üstünlüğüne rağmen golü kalesinde erken gördü. Maçı 2-1 kazanmayı başaran Karaçalıspor ilk üç için büyük bir avantaj elde etti.

Karaçalıspor oynadığı 3 maçta 3 galibiyet aldı. Beraberliği dahi bulunmayan Karaçalıspor 9 puan ile ilk sırada bulunuyor. İkinci sırada olan Yaylaspor Beçispor maçı ertelendi. Maç eksiği olmasına rağmen Yaylaspor ikinci sırada bulunurken, ilk üç için iddiasını sürdürüyor. İlk maçında Kuyudüzspor'u son dakikalarda attığı gol ile 2-1 yenmeyi başaran Yaylaspor ikinci maçında Çamlıspor'u 7-0 yenmeyi başardı.

Attığı 9 gole karşılık 1 gol yien Yaylaspor 6 puan topladı. Averajla üçüncü sırada olan Gökspor Kuyudüzüspor ile golsüz berabere kaldı. Çamlıspor'u ilk hafta 6-2 yenmeyi başaran Gökspor Karaçalıspor'a 2-1 yenildi. Oynadığı üç maçta 4 puan toplayan Gökspor 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. 7 gol atan Gökspor 4 gol yedi. Kuyudüzüspor dördüncü sırada yer alıyor. Gökspor ile berabere kalan Kuyudüzüspor ilk maçında Yaylaspor'a kaybederken, ikinci maçında Beçispor'u 4-1 yendi.

Gökspor gibi 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan Kuyudüzüspor 5 gol atarken 3 gol yedi. Beşinci sırada olan Beçispor ise ilk maçında Karaçalıspor'a kaybettikten sonra Kuyudüzüspor karşısında hezimete uğradı. Beçispor 9 gol yerken rakip fileye 1 gol attı. Beçispor'un henüz galibiyeti bulunmuyor. Çamlıspor 'da yine Beçispor gibi galibiyet ile tanışmadı. Çamlıspor son sırada bulunuyor.