Türkiye basketbol ikinci liginde mücadele eden Akçakoca Poyrazspor kendi sahasında Yeşilyurt'a 76-81 yenildi. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve zorlu rakipleri deviren Akçakoca Poyrazspor ligde kalmaktan çok play-offu konuşur hale geldi. Zorlu rakiplerle de mücadelesinde göz dolduran Akçakoca Poyrazspor sadece kendi sahasında değil deplasman galibiyetleri ile de dikkatleri çekti.
Maddi sıkıntılarla boğuşan Akçakoca Poyrazspor elde ettiği başarılı sonuçlarla yakaladığı play-off şansını sürdürmek için moralini bozmadan kalan maçlarını kazanmak için mücadelesine devam edecek.
Ligde sıralamada takımların puanlarının birbirine çok yakın olması her hafta sıralamada da değişik sonuçlar ortaya çıkıyor. . Akçakoca Poyrazspor İTÜ, Uşak Belediyspor gibi engelleri aşarken play-ofta da iddialı hale gelmişti. Yeşilyurt gibi yine zirveye oynayan rakibi ile kendi sahasında karşılaştı. İlk periyotu önde kapatmasına rağmen diğer periyotları geride bitirdi. 2. Periyotta adeta sayı üretmekte çok zorlanan Poyrazpor 9 sayı bulabildi. İlerleyen dakikalarda toparlamasına rağmen rakibini yenmeyi başaramadı. Bu sonuçtan sonra play-off sıralamasından çıktı. Ancak şansı devam ediyor. Averaj ile gerileyen Akçakoca Poyrazspor bundan sonra ki maçlarını deplasman dahil olmak üzere kazanmak zorunda. Poyraz 22 puanla 9. sırada bulunuyor.