Düzcespor lider Erzincanspor ile Pazar günü saat 13:30 da 18 Temmuz Stadyumu’nda karşı karşıya gelirken Düzcespor’un en büyük silahı Yusuf Akyel bu maçta yer alamayacak.  Sultanbeyli Belediyespor maçında gördüğü sarı kart nedeni cezalı duruma düşen Yusuf Akyel Erzincan maçında sahadaki yerini alamayacak. Düzcespor’da başka cezalı oyuncu bulunmazken sakat oyuncunun da olmadığı öğrenildi.

Maça yeni teknik adamla çıkacak

Düzcespor yönetim kurulu Adem Neboğlu ile yollarını ayırırken yeni teknik adam Mustafa Sarıgül’ün göreve başladığı Erzincanspor karşısında sahada yerini alacağı açıklandı.

Yeni teknik adam Mustafa Sarıgül çalışmalara başlarken Erzincanspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu. Düzcespor Erzincaspor önünde kalede Furkan savunmada Enver, Oğulcan Doğancan, Kadir orta sahada Bulut, Sıddık sağ kenarda Metin sol kenarda Nevzat bu dörtlünün önünde Barış ileri uçta Ömer Faruk şeklinde çıkması bekleniyor.

Maçın hakemleri

Pazar günü oynanacak Düzcespor Erzincanspor maçını İstanbul bölgesinden Erdoğan Özkaya, Alican Uz, Uğur Aydoğdu yönetecek.  Maçın 4.hakemliğini Seyfettin Alper Yılmaz yapacak.