Düzce 1. Amatör Kümenin normal sezonunu sonunda play off grubunda oynamayı hak eden ve oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Dedelerspor son maçta 12 puanlı lider Bahçeköyspor’u 4-1 yenerek Düzce Süper Amatör Ligine yükseldi.  13 puanla Düzce Süper Amatör Ligine yükselen 4. Takım olan Dedelerspor’a kupası maç sonunda yapılan kutlama ile verildi.    Dedelerspor- Bahçeköyspor final maçını her iki takımın taraftarı tribünleri ve stat etrafını doldurarak izledi. Her iki takımın taraftarlarının desteği ve alınan sıkı güvenlik önlemi altında oynanan maçı Bölge Hakemi Nihat Hartlı yönetti. 

2. YARI DEDELERSPOR FARKA GİTTİ

Nurettin Zafer Stadında Baştan sona tempolu ve heyecan içinde geçen maçta, Bahçeköyspor, 34. Dakikada net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 36. Dakikasında Emre Aydın attığı güzel bir golle Dedelerspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Bahçeköy beraberlik golünü arasa da bunda başarılı olmadı ve ilk yarı bu skorla son buldu. Maçın ikinci yarısında da karşılaşmanın her dakikasında çekişme ve gol atma mücadelesi sahaya hakimdi.

 Dedelerspor 80. Dakikada Serkan Bektaş , 86 dakikada Emre Ergün ile durumu 3-0 yaptı. Bahçeköyspor 89 dakikada Yusuf Öztürk ile durumu 3-1 yaptı. Maçın skorunu 90. dakikada Rafet Turun belirledi ve maç 4-1 Dedelerspor’un galibiyeti ile son buldu. Maçtan sonra Dedelerspor şampiyonluğunu taraftarlarıyla coşkulu bir şekilde kutladı.

MAÇ SONU KUPA TÖRENİ

Düzce Süper Amatör Kümeye  yükselen Dedelerspor kupasını AK parti merkez ilçe başkanı Hasan Şengüloğlu’nun elinden aldı. ASKF Düzce Genel Başkanı Erdoğan Bıyık ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Gökhan Karadağ şampiyon futbolcuları ve teknik kadroyu tek, tek tebrik etti. Dedelerspor böylece Süper Amatör Kümeye çıkan 4. Takım oldu. 

Haber: Harun Can Şerbetçi