Adem Neboğlu yönetiminde lige hazırlanan Düzcespor maçların başlamasına kısa bir süre kala hazırlık maçlarının ilkini bugün saat 18.00’de Bolu da Eskişehir Gençlergücü karşısında oynadı. 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan rakibi karşısında, Düzcespor sahaya Kalede İbrahim, Defansta, Enver Ayyıldız, Burak, Kadir Bilimlier, Fırat orta sahada Güney, Yücel sağ kanatta Kadir, sol kanatta Tunahan Birinci, forvet arkası Ahmet Maran ve forvette Ali Göçmen onbiri ile sahaya çıktı.

Maça hızlı başlayan Düzcespor maçın başında Ali Göçmen’in attığı golle maça 1-0 önde başladı. 



Maçın 10. dakikasında frikikten Ahmet Maran’ın güzel vuruşu ile 2-0 öne geçti. 

İlerleyen dakikalarda defansın solunda oynayan Fırat’ın yayın üzerinden düzgün vuruşu ile skoru 3-0 yaptı. İlk yarının sonlarına doğru Ali Göçmen’le bir gol daha bulan Düzcespor devreyi 4-0 önde kapattı.

İkinci yarının hemen başında Eskişehir Gençlergücü golü bularak skoru 4-1 e getirdi. Maçın 60. Dakikasından sonra gençler oyuna dahil oldu. 

Maçın son bölümünde Ensar’ın ayağından bulduğu golle Düzcespor ilk hazırlık maçını 5-1 kazanarak moral buldu.



Sezon öncesi çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Düzcespor’da dikkat çeken çok koşan mücadele eden ve daha çok rakibini kendi sahasından çıkarmayan oyunuyla izleyicilerden olumlu sinyaller aldı. 

Fakat rakibin BAL ligi takımı olması biraz da Düzcespor adına oyunu kontrol etmek adına zor olmadı. 

Geçen sezona göre orta sahamızın diri olması göze batan bir başka özellik olarak dikkat çekti.