Düzcespor, Alanya’da en kritik dönemeçlerden birini başarıyla dönerek yeni bir deplasman zaferine imza attı… Timur Kosovalı’nın basketbol deyimiyle adeta üçlük attığı müsabakada; rakiplerimizin puan kaybı beklentisini boşa çıkardık… Aslında Alanya Kestel ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapmış ve zorlu bir rakip olduğunu göstermişti… Hatta son 5 maçlık puan durumu yaptığınızda ilk ikide yer alan bir ekip vardı karşımızda… Ayrıca bu sezon iç sahada oynadığı 13 maçın 10 unda gol bulmuş ve ilk yarıda kendi evimizde bizi bir hayli zorlamıştı… Bu şartlarda 3 puan ilaç gibi geldi.

MAÇ ÖNCESİNDE BİRAZ DÜŞÜNCELİYDİK…

İdeal geri dörtlümüzün iki değerli parçası olan Dede Çelik ve Emre Bekir’in oynamayacak olmaları defansın balansını bozar mıydı? Samet Eker’in formsuzluğunda ilk 11 de kendine yer bulan Onur Civelek bu şansı iyi kullanabilecek miydi ? Saha koşulları oyuna etki edecek miydi? Rakiplerimizin kendi sahalarında oynuyor olmaları üzerimizde bir baskı oluşturacak mıydı? Bu sorularla maça başladık.

İLK 11’DE SON MAÇA GÖRE 4 DEĞİŞİKLİK

Stoperde Dede Çelik yerine Onur Şirin, solbekte Emre Bekir yerine Hazarcan Gençtürk, orta sahada M.Rıdvan Özdemir yerine Semih Üstün ve de sağ kanatta Samet Eker yerine Onur Civelek’le çıktık bu zorlu maça… Defanstaki değişiklikler mecburiyetten, diğer değişiklikler ise Yavuz İncedal’ın tercihindendi.

YEDEK KULÜBESİNDE OYUNA ETKİ EDECEK İSİMLER VARDI

İlk yarıda istediklerimizi yapamadığımız maçın ikinci yarısında beni umutlandıran konu Samet Eker ve Timur Kosovalı’nın sahaya girdiklerinde oyunu lehimize çevirebilecek isimler olmalarıydı. Tek korkum Yavuz hocamız acaba daha önceki maçlarda olduğu gibi oyuncu değişikliği için 70’leri 80’leri bekler miydi? Neyse ki korktuğum olmadı ve 64 te beklenen hamleler geldi… Bu dakikada Onur Civelek ve Murat Gürbüzerol saha dışına alınırken Samet Eker ve kendisinden çok şey beklediğimiz Timur Kosovalı sahaya atıldı. Değişiklikler YERİNDE VE ZAMANINDAYDI. Nitekim daha önce oynadığı takımlarda golcülüğünü kanıtlamış Timur Kosovalı sahneye çıktı ve çok önemli bir gole imza attı. Bu golde Oğuzhan Erdoğan ve Samet Eker de yardımcı oyuncu rolündeydi. Daha sonra orta saha direncini arttırmak için Oğuzhan Erdoğan’ın yerine M.Rıdvan Özdemir in girmesi yine iyi düşünülmüş bir hamle oldu.

RAKİPLERİN KAZANDIĞI HAFTADA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

İskenderunspor ve Iğdırspor’un galip geldiği haftada bu galibiyet ilaç gibi geldi. Geriye kaldı 10 maç ve bunların 6’sı Düzce de. Bildiğiniz gibi bu sene DÜZCE’DEN ÇIKIŞ YOK.

BAYRAKLARI ÇIKARIN VE ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEMEYE BAŞLAYIN…

DÜZCE DE TRAFİK IŞIKLARI BİLE ARTIK ‘O SENE BU SENE DİYOR’ VE KUPA RESMİ HEYECANLANDIRIYOR…