Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen spor okullarını ziyaret etti.  Birçok farklı spor dalında eğitim verilen spor okullarındaki geleceğin yıldız adayı öğrencilerle buluşan Yazıcı, öğrencilerle sohbet etti.

Spor Okullarına Rekor Kayıt

Düzce Belediyesi ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa açılan ve 34 branşta 67 antrenörle eğitim verilen spor okullarına 10 çocuk ve genç kayıt yaptırarak kırılması güç bir rekora imza atıldı. Her yıl çocukların ve gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan GSB spor okullarında öğrencilere sporun temel eğitimi veriliyor.

GSB spor okullarında 7-18 yaş aralığındaki öğrencilere Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme ve Bedensel Engelliler Okçuluk, İşitme Engelliler Güreş, Bedensel Engelliler Halter ile Engelli Yüzme dallarında verilen kurslar yaz boyu devam edecek.

Öncü Spor Servisi